Přejít k hlavnímu obsahu

ClanBase startuje nový ročník NationsCupu

Již dvanáctý NationsCup je před námi. Protože OpenCup/EuroCup se již blíží ke svému konci, clanbase.com si pro nás přichystala vánoční dárek. Novou sezonu NationsCupu. Již druhým rokem se tato sezona koná v zimě, ale pro zlepšení nálady jsou zde i nové hry, které mohou zajímat všechny vrstvy naší komunity.

18 her, 27 různých modifikací. To tu ještě nebylo, nová struktura NationsCupu je zde :Call of Duty2 S&D ; CTF Call of Duty 4 S&D Pro ; TDM ; DOM ; Sabotage ; S&D HardcoreCounter Strike Counter Strike : Source Enemy Territory StopWatch Enemy Territory StopWatch   Fifa 2009 MoH : Allied Assault Objective RealismMoH : SpearHead Objective RealismPro Evolution Soccer 2009Quake 3 CTF ; NGSwat 4BSTactical OpsTrackmania ForeverTMNF teamUnreal TournamentCTF ; iCTF ZP ; iDOM ZPUnreal Tournament 2004TAM ; iCTFUrban TerrorUrTWarSowTDM
Výchozí obrázek

Již dvanáctý NationsCup je před námi. Protože OpenCup/EuroCup se již blíží ke svému konci, clanbase.com si pro nás přichystala vánoční dárek. Novou sezonu NationsCupu. Již druhým rokem se tato sezona koná v zimě, ale pro zlepšení nálady jsou zde i nové hry, které mohou zajímat všechny vrstvy naší komunity.

ncxiismall.png

18 her, 27 různých modifikací. To tu ještě nebylo, nová struktura NationsCupu je zde :

Call of Duty2
S&D ; CTF

Call of Duty 4
S&D Pro ; TDM ; DOM ; Sabotage ; S&D Hardcore

Counter Strike


Counter Strike : Source


Enemy Territory

StopWatch

Enemy Territory
StopWatch  

Fifa 2009

MoH : Allied Assault
Objective Realism

MoH : SpearHead
Objective Realism

Pro Evolution Soccer 2009

Quake 3
CTF ; NG

Swat 4
BS

Tactical Ops

Trackmania Forever
TMNF team

Unreal Tournament
CTF ; iCTF ZP ; iDOM ZP

Unreal Tournament 2004
TAM ; iCTF

Urban Terror
UrT

WarSow
TDM

Národní kapitán
Nová struktura turnaje si žádá nové kapitány. Novinkou letošního NationsCupu bude zároveň nový hlasovací systém, kterým si každá zem zvolí svého kapitána. Na portálu clanbase.com se stačí zaregistrovat a vyplnit formulář, díky kterému se budete moci ucházet o místo kapitána. Každý kapitán, by však měl mít plnuo podporu hráčů komunity, né aby se tedy přihlásil nějakej Pepa Novák ze Slamákova.

První část přihlašování končí 31. prosince. Druhá část, hlasovací, bude probíhat od dané chvíle tj. od 1.1. 2009 do 8.1.2009. Z každého účtu je možno volit jen jednou pro jednoho kandidáta. Volba je anonymní. Je možné, že v některých turnajích bude přihlašování ukončeno o něco dříve, důvodem může být dostatečný počet hlasů.

No a konečná fáze, vyhlášení kapitánů, proběhne 11. ledna. Kapitáni budou napomáhat týmovým manažerům.

Národní team-manažer
Loni se osvědčili, tak proč rušit něco ze zaběhnuté koleje. Šance tu stále jsou, náš tým hledá týmového manažera, který by se staral o celou komunitu.

Zvolen bude jen jeden, ten společně s kapitány dohlížet na celou komunitu. Navíc po zvolení kapitánů, rozdává týmový manažer kapitánské práva.

Hráči národního týmu
Zde závisí jen na jednom pravidlu. Máš-li občanství dané země, tak máš tu možnost jí reprezentovat. V loňských sezonách se vyskytli problémy s podvody, odkud jaký hráč je, ale ClanBase na této věci pracuje.

Reportáže
Díky úspěchu ClanBase radio, se můžeme dočkat živého streamování společně i s komentářem vybraných utkání. Jste také vítáni na mIRC kanál #CBNations.

Na závěr...
Tato sezona NationsCupu bude věnována "otci" tohoto turnaje. Luxembursko Tigy zemřel loni v létě při automobilové nehodě, a proto se admini rozhodli uctít jeho památku tímto způsobem.

První zápasy by měli začít 26. lednem, finále by mělo vypuknout o 3-5 týdnů později.

Česká reprezentace (by MajklGO)

Ačkoliv se turnaj národních týmů od ClanBase netěší takovému zájmu a silné podpoře jako jeho bratříček European Nations Championship od ESL (mimochodem, určitě víte, že Češi jsou mistry Evropy v CS:Source), stále je ve hře veliká prestiž. Sluší se připomenout, že Česká "repre" má již dlouho utvořený CB tým, na kterém jsou všichni hráči působící v reprezentaci. Členy reprezentace jste také dříve nalezli na IRC kanálu #czech-team. Uvidíme, zda-li bude využito těchto základů i tento ročník.

Profil reprezentace České republiky, naleznete na tomto odkazu!