Přejít k hlavnímu obsahu

Staň se novým mistrem! Nový ročník MČR FC 25 powered by Hyundai nabízí 16 kvalifikací

20. 9. 2024 | 12:00 EA SPORTS FC 25 MČR
Nejpopulárnější fotbalový simulátor nebude ani letos chybět v seriálu MČR. Předchozí dva ročníky ovládl Matěj „Matejs“ Dunka, který má šanci zkompletovat zlatý hattrick. Jen o něm a dalších profesionálních hráčích z předních domácích klubů ale dění nebude. Zapoj se do boje o 150 tisíc korun, a třeba právě ty budeš oblékat národní dres jako nový český eReprezentant!
MČR FC 25 powered by Hyundai
MČR FC 25 powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Třetí sezona MČR FC 25 powered by Hyundai se skládá z velkého turnaje v Brně, dvou online zastávek a grandiózního vyvrcholení v Praze, kam postoupí osm nejlepších hráčů z průběhu celé sezóny. Tři předchozí součásti letos dají ještě více prostoru amatérským a obyčejným hráčům, kteří budou dvojnásobný počet šancí poměřit své síly s profesionály. V minulosti probíhaly ke každému turnaji dvě otevřené kvalifikace, tento počet se nyní zdvojnásobuje. První z nich začíná už 1. října, tak začni chystat svůj ultimátní tým!

„Chceme, aby měli amatérští hráči větší šanci dostat se do živých vysílání a vyzkoušeli si na vlastní kůži, s čím se musejí profesionálové vypořádat, chtějí-li uspět. V minulosti jsme byli svědky neuvěřitelných příběhů a věřím, že ani letošní ročník nebude výjimkou,“ popisuje Jakub Jícha, hlavní organizátor MČR FC 25 powered by Hyundai.

Kdy se můžeš zapojit do FC Brno powered by Hyundai?
DatumTurnaj
Úterý 1. října1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 3. října2. otevřená kvalifikace
Úterý 8. října3. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 10. října4. otevřená kvalifikace

Ještě před ostrým začátkem mistrovské sezóny se mohou milovníci virtuálního fotbalu těšit na MČR 25 RELEASE CUP powered by Hyundai. 27. září si všichni zájemci mohou přijít do Vodafone PLAYzone Areny, kde bude MČR o půl roku později vrcholit, zdarma vyzkoušet nový díl oblíbené série. Šťastlivci si odnesou domů kopii hry! Jak název akce ale napovídá, tak hlavním bodem programu bude první domácí živý turnaj, do kterého se můžeš zapojit i ty a odstartovat tím svoji kariéru! Více informací v samostatném článku.

„Jsme hrdí na to, že značka Hyundai pomáhá již třetím rokem rozvíjet českou esportovou scénu virtuálního fotbalu. Těšíme se na novou sezonu a věříme, že upravený koncept přinese ještě více zábavy a emocí z řad jednotlivých hráčů i jejich fanoušků,“ vyjádřil se Radim Švehla, Online Marketing Manager společnosti Hyundai.

MČR FC 25 powered by Hyundai
MČR FC 25 powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

Celkem se můžete těšit na 16 příležitostí se probojovat mezi domácí špičku a ukázat se v jednom ze 13 vysílacích dní. Každá otevřená kvalifikace dané zastávky nabízí čtyři postupové sloty, šance uspět tak rozhodně není malá! Celá šestnáctka kvalifikovaných hráčů se poté utká o postup do skupinové fáze, kde je doplní osm nasazených hráčů podle MČR bodování. Na úvodní turnaj FC 25 BRNO powered by Hyundai, jehož finále proběhne na herním festivalu MČR, obdrží pozvánku osm hráčů z finále minulé sezóny.

Stejně jako v loňském roce budeme také hledat nejpoctivějšího hráče. Kooperativa FAKTOR na základě statistik, jako jsou počet přihrávek, karty a fauly, určí jednoho hráče, který si odnese zvýšenou odměnu 30 tisíc korun. Detaily tohoto hodnocení vám přineseme v samostatném článku, jenž bude po celý rok nabízet i aktualizované pořadí. Kooperativa si připravila zábavnou aktivitu i pro diváky, kteří během roku budou mít šanci předvést své nabyté vědomosti. V kvízech celkem rozdáme 20 tisíc korun v PlayStation kreditech.

Harmonogram MČR FC 25 powered by Hyundai

  • FC 25 BRNO powered by Hyundai
    • 1. až 10. 10. 2024 – čtyři otevřené kvalifikace
    • 16. 10. 2024 – uzavřená kvalifikace
    • 22. a 24. 10. 2024 – základní část
    • 23. 11. 2024 – LAN finále v Brně
  • FC 25 ONLINE I powered by Hyundai
    • 7. 1. do 16. 1. 2025 – čtyři otevřené kvalifikace
    • 22. 1. 2025 – uzavřená kvalifikace
    • 28. a 30. 1. 2025 – základní část
    • 2. 2. 2025 – online play-off
  • FC 25 ONLINE II powered by Hyundai  
    • 4. 2. do 13. 2. 2025 – čtyři otevřené kvalifikace
    • 19. 2. 2025 – uzavřená kvalifikace
    • 25. a 27. 2. 2025 – základní část
    • 2. 3. 2025 – online play-off
  • MČR FC 25 PRAHA powered by Hyundai  
    • 22. 3. 2025 – finále sezóny pro TOP 8
MČR FC 25 powered by Hyundai
MČR FC 25 powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.