Přejít k hlavnímu obsahu

Formuje Karmine Corp supertým? Českému hráči údajně dorazí další posila světového kalibru

30. 9. 2024 | 20:00 VALORANT Spekulace
Český hráč Martin „marteen“ Pátek už rok září v dresu Karmine Corp, kde se etabloval jako jeden z klíčových členů týmu. Francouzská organizace se ovšem rozhodla, že nestačí jen konkurovat, ale je třeba dominovat. A právě proto míří do týmu obrovské posily. Kromě brazilského mistra světa prý přichází i hvězdný hráč s bohatou historií úspěchů v NAVI a FPX.
Marteen a SUYGETSU
Marteen a SUYGETSU
Zdroj: VCT

Karmine Corp patří mezi nejoblíbenější na evropské scéně, ale možná se její rozmach brzy rozšíří celosvětově. Stále častěji se uchyluje k podpisu světových jmen. Nově by součástí VALORANT sestavy mohl být i Dmitrii „SUYGETSU“ Iliushin, který se zapsal do historie jako jeden z nejlepších hráčů na světě, zejména díky svým fenomenálním výkonům v týmu FunPlus Phoenix, kde pomohl vybojovat titul na VALORANT Masters v roce 2022.

I přesto, že se následně s jádrem sestavy přesunul do NAVI, tým se nedokázal probojovat mezi absolutní špičku, a právě proto se SUYGETSU rozhodl změnit dres. A právě zdroje redakce Sheep Esports ukazují jedním směrem –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ na francouzského giganta Karmine Corp, kde bude nadále působit český talent, Martin „marteen“ Pátek. Tým má také posílit argentinský kapitán Matias „Saadhak“ Delipetro, což znamená, že tahle mašina bude mít jedny z nejzkušenějších, nejtalentovanějších a nejuznávanějších hráčů na světě.

Co tento supertým znamená pro evropskou VALORANT scénu? Karmine Corp nyní aspiruje na to, aby sesadil giganty, jako jsou Fnatic, Team Vitality nebo Team Liquid, a stal se novým vládcem VCT EMEA ligy. Pro působení českého hráče to také znamená novou výzvu – bude muset najít rovnováhu mezi svou stávající pozicí v týmu a spoluprací s dalšími hvězdami, což může vyústit v jednu z nejsilnějších sestav poslední doby.

Takový mančaft má všechny předpoklady k tomu, aby ovládl nejen evropskou ligu, ale také uspěl na světové scéně. Jak se bude tato spolupráce vyvíjet? Dokáže Karmine Corp splnit obrovská očekávání a stát se skutečným supertýmem, který bude diktovat tempo v nadcházející sezoně?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.