Přejít k hlavnímu obsahu

WeMade FOX točí sestavou

30. 4. 2010 | 15:36 Counter Strike 1.6
Jihokorejský gigant WeMade FOX k dnešnímu dni mění jednoho člena ze své původní sestavy. K týmu se má připojit Bum Gi "peri" Jung, který doposud hrával za konkurenční esq.wind.WeMade FOX na Arbalet Cup AsiaPoslední mezinárodní zkušenost Jung získal při loňském WCG 2009, na němž bohužel jeho tým esq.wind nestačil na překvapení turnaje, rumunské The Elder Gods.
Výchozí obrázek

Jihokorejský gigant WeMade FOX k dnešnímu dni mění jednoho člena ze své původní sestavy. K týmu se má připojit Bum Gi "peri" Jung, který doposud hrával za konkurenční esq.wind.


WeMade FOX na Arbalet Cup Asia

Poslední mezinárodní zkušenost Jung získal při loňském WCG 2009, na němž bohužel jeho tým esq.wind nestačil na překvapení turnaje, rumunské The Elder Gods.

Z týmu odchází Seungwook "lsw" Lee, u kterého se prozatím neví, jestli bude nadále pokračovat ve hraní, nebo jestli nadobro skončí.

WeMade FOX se právě připravují na nadcházející evropský Arbalet Cup, který se koná ve švédském Stockholmu, nově příchozí hráč tak bude čelit nesmírnému tlaku. Kapitán týmu Geun Chul "solo" Kang prozradil jihokorejskému portálu že, "Peri je výborný hráč a s ním máme možnost stát se nejlepším týmem světa."

Sestava WeMade FOX

{#Korejská republika} Geun Chul "solo" Kang
{#Korejská republika} Min Soo "glow" Kim
{#Korejská republika} Sun Ho "termi" Pyun
{#Korejská republika} Sung Jae "bail" Lee
{#Korejská republika} Bum Gi "peri" Jung

Zdroj: HLTV.org
Štítky: WeMade FOX