Přejít k hlavnímu obsahu

WES EU kval. #3 - eSuba člen WES smetánky

7. 5. 2010 | 01:36 Counter Strike 1.6
Už v pořadí třetí World Electronic Sports kvalifikace o dotovaný turnaj WES Masters měl česko-slovenského zastoupení. Nejdále se tentokrát dostala česká eSuba a česko-slovensští Anonymní Alkoholici.
Výchozí obrázek

Už v pořadí třetí World Electronic Sports kvalifikace o dotovaný turnaj WES Masters měl česko-slovenského zastoupení. Nejdále se tentokrát dostala česká eSuba a česko-slovensští Anonymní Alkoholici.

UPDATE 7.5. 2010 2:00: eSuba porazila lotyšské INCOGNITO 2-0 na mapy a stala se tak prvním českým týmem, který se probojoval mezi evropskou smetánku a zahraje si WES Masters Cup.

První kolo

Do prvního kola turnaje zasáhlo rovných 64 týmů a mezi nimi i česko-slovenští zástupci. Pojďme si přiblížit výsledky a týmy, které se turnaje zúčastnili. Jako první do boje zasáhl tým ZVIERATKA, jehož většina hráčů sestávala z celku slovenských PERUN PG. Ti vyhráli nad bulharskými eXplode až v prodloužení 22-19. Hůř na tom byli jejich kolegové z týmu CCCP Gaming, kteří prohráli s maďarskými BLOOM 8-16. Tým citrOns.cz zvítězili kontumačně nad ukrajinskými triolan a první český zástupce team cyberTRUST prohrál s litevskými ACE 8-16. IPteam bohužel narazil na přední rumunský celek maniaX a prohráli taktéž 8-16. V česko-slovenském klání mezi eXtatus a Impex Gaming zvítězil prvně jmenovaný tým 16-9 a Anonymní Alkoholici do turnaje vstoupili výhrou 16-11 nad slovenskými Suicide.

České přední týmy, NecroRaisers a eSuba si poradili se svými soupeři v poklidu. NRka porazili maďarské CONCLUSSION 16-8 a tým vedený Michaelem "jckl" Holým porazil slovenské aaa jednoznačně 16-2.

A nakonec slovenští kINGSIZE prohráli s neXtplease 2-16.

{#Slovenská Republika} ZVIERATKA22vs19{#Bulharsko} eXplode
{#Slovenská Republika} CCCP Gaming8vs16{#Maďarsko} BLOOM
{#Slovenská Republika} citrOns.cz1vs0{#Ukrajina} triolan
{#Česká Republika} team cyberTRUST8vs16{#Litva} ACE
{#Česká Republika} ipteam.cz8vs16{#Rumunsko} maniaX eSports
{#Česká Republika} eXtatus.VE216vs9{#Slovenská Republika} Impex Gaming
{#Česko + Slovensko} Anonymní Alkoholici16vs11{#Slovenská Republika} Suicide
{#Česká Republika} eSuba16vs2{#Slovenská Republika} aaa
{#Česká Republika} NecroRiasers16vs8{#Maďarsko} CONCLUSSION
{#Slovenská Republika} kINGSIZE2vs16{#Rumunsko} neXtplease

Druhé kolo

Ve druhém kole ZVIERATKA-ům došla síla a prohráli s maďarským předním celkem volgare jasně 2-16. Kontumace se opět dotkla týmu citrOns.cz, ovšem tentokrát se kontumovalo proti slovenskému celku. Zajímavou konfrontaci nabídl zápas mezi eXtatus a Anonymními Alkoholiky. Česko-slovenský tým si i tentokrát dokázal poradit s dalším zástupcem cz/svk scény, nad eXtatus zvítězili 16-11. Slabší chvilka se ale dotkla NecroRaisers, kteří i přes posílení v podobě Tomáše "small" Bortela, nedokázali porazit moldavské proLine a padli tak už ve druhém kole turnaje (14-16). A nakonec dokázala vyhrát opět i eSuba, ta si lehce poradila se srbskými 34 000 Kragujevac a po výhře 16-4 se může soustředit na dnešní třetí kolo.

{#Slovenská Republika} ZVIERATKA2vs16{#Maďarsko} volgare
{#Slovenská Republika} citrOns.cz0vs1{#Lotyšsko} CrucialP
{#Česká Republika} eXtatus11vs16{#Česko + Slovensko} Anonymní Alkoholici
{#Česká Republika} NecroRaisers14vs16{#Moldávie} proLine
{#Česká Republika} eSuba16vs4{#Srbsko} 34000 Kragujevac

Ve třetím kole se nakonec utkají Anonymní Alkoholici s maniaX eSports z Rumunska a na eSubu čekají přemožitelé týmu NecroRaisers, moldavští proLine.

{#Česká Republika} eSubaxxvsxx{#Moldávie} proLine
{#Česko + Slovensko} Anonymní Alkoholicixxvsxx{#Rumunsko} maniaX eSports

Co myslíte vy? Dokážou naši zástupci dostat se do dalšího kola? Esuba bude jistě řádně namotivována a hlavně rozehrána, neboť před zápasem ji čeká souboj v Clanbase EuroCup s polskou BenQ DELTA. Držte oběma zástupcům palce v zítřejších zápasech!