Přejít k hlavnímu obsahu

WES Master Cup #2 - mTw vítězí

13. 6. 2010 | 03:56 Counter Strike 1.6
Již druhý World Electronic Sports Master Cup je zde a historicky poprvé se ho zúčastní i týmy z české a slovenské scény. Jedničky obou scén, eSuba a Suicide dnes v hodinu před polednem vyrazí do boje s širší evropskou špičkou.První hrací den je za námi a my známe všechny postupující do play off. Bohužel se nezadařilo ani jednomu z našich zástupců, neboť Suicide na turnaj nedorazili a eSuba bohužel nestačila na většinu svých soupeřů. I tak gratulujeme ke skvělým výsledkům a přejděme k play off.
Výchozí obrázek

Již druhý World Electronic Sports Master Cup je zde a historicky poprvé se ho zúčastní i týmy z české a slovenské scény. Jedničky obou scén, eSuba a Suicide dnes v hodinu před polednem vyrazí do boje s širší evropskou špičkou.

První hrací den je za námi a my známe všechny postupující do play off. Bohužel se nezadařilo ani jednomu z našich zástupců, neboť Suicide na turnaj nedorazili a eSuba bohužel nestačila na většinu svých soupeřů. I tak gratulujeme ke skvělým výsledkům a přejděme k play off.

1. kolo PLAY OFF - druhá a třetí místa
{#Ruská federace} klan banan2vs1{#Německo} BANDIT3NSázky & HLTV
{#Ukrajina} KerchNET2vs0
{#Rumunsko} neXtpleaseSázky & HLTV
{#Španělsko} x6tence2vs0{#Maďarsko} volgareSázky & HLTV
{#Nizozemsko} syNergy0vs2{#Polsko} Frag eXecutorsSázky & HLTV
2. kolo PLAY OFF
{#Španělsko} Team Wizards0vs2{#Ruská federace} klan banan
hltv.wesgg.com:27109
{#Dánsko} mTw2vs0
{#Ukrajina} KerchNEThltv.wesgg.com:27110
{#Ruská federace} 88 Gaming2
vs0{#Španělsko} x6tencehltv.wesgg.com:27111
{#Ukrajina} People in Game0vs2
{#Polsko} Frag eXecutors
hltv.wesgg.com:27112
Semifinále PLAY OFF
{#Ruská federace} klan banan0vs2
{#Dánsko} mTwhltv.wesgg.com:27109
{#Ruská federace} 88 Gaming0
vs2
{#Polsko} Frag eXecutorshltv.wesgg.com:27110
Finále
{#Polsko} Frag eXecutors1vs2{#Dánsko} mTw 

Dánští Mortal Team Work vyhrávají druhý WES Master Cup a stali se tak držiteli krásných 2.000$! Druzí Frag eXecutors získali "jenom" polovinu částky.

Český celek eSuba se do hlavního turnaje probil skrz třetí evropskou kvalifikaci, když se po zdlouhavém pavouku dostal do finále, kde už čekali neměčtí BANDIT3N. V semifinále se čeští hráči utkali s lotyšskými INCOGNITO a vítězstvím na dvou mapách jim zaručilo místo mezi evropskou smetánkou.

To slovenští Suicide se mohli radovat poté, co se admini portálu WES rozhodli kvalifikace okořenit i česko-slovensko-maďarskou soutěží. Do finále se nakonec dostali i maďarští volgare, kteří v semifinále vyřadili české eXtatus. Zajímavé je, že český a slovenský celek na sebe narazí hned v úvodu turnaje, neboť byly oba dva týmy vylosováni do jedné skupiny.

Zeptali jsme se kapitána eSuby, Michaela "jckl" Holého, jak se mu líbí los skupiny a jak vidí týmové šance, "Naše skupina je oproti ostatním docela hratelná. Většinu soupeřů dobře známe a v minulosti jsme je dokázali porazit. Nejsilnější budou asi ruští 88 Gaming. Pokud se nám podaří zahrát alespoň defaultní výkon, tak by to na postup ze skupiny stačit určitě mělo. Nesmíme hlavně žádný zápas podcenit."

Dvaatřicet týmů, mezi nimiž nechybí týmy jako Mortal Team Work či Frag eXecutors, bylo rozděleno do čtyř skupin po osmi, přičemž pouze první tři týmy z každé skupiny postoupí do zítřejšího single elimination play off. Týmy, které skončí na prvních místech v tabulce, postupují rovnou do druhého kola.

Výsledky týmu eSuba

{#Česká Republika} eSuba1317{#Maďarsko} volgare.ogcspinner, weppes, bengal, ConaN, chery
{#Česká Republika} eSuba1911{#Litva} Canei GamingMusse, Dag, veeker, ouch, JIBIDUS
{#Česká Republika} eSuba1119{#Ruská federace} 88 GamingTarlund, xek, kokseg, ilutoo, MNR, liTTle
{#Česká Republika} eSuba1416{#Ukrajina} maverickMaloy, Champ, Scorp, GIGN, MAd, Bong, Shurik, Daddy
{#Česká Republika} eSuba1020{#Nizozemsko} syNergyroachz, zem1k, ferrid, triks, Skire
{#Česká Republika} eSuba1515{#Maďarsko} guys Not uglyrmL, twist, FoDa, mickey, Cristopher, Moken, niuk, zsoltee
{#Česká Republika} eSuba2010{#Slovenská Republika} SuicideX-RaY, uno, gioTive, will

Těchto šest týmů stojí v cestě reprezentantům české a slovenské scény. Vy máte tu možnost, že si už nyní můžete vsadit na všechny zápasy obou týmů. Nejzajímavější pak zajisté bude ten, kdy se eSuba střetne se Suicide. Tento zápas je časován na polední hodinu, tudíž buďte poblíž a podívejte se, jak se bude dařit Suicide bez hvězdného Stana "StaN" Levana.

Všechny zbylé informace naleznete na stránkách World Electronic Sports Masters Cup. Přejeme oběma týmům hodně štěstí!