Přejít k hlavnímu obsahu

Ravens končí, Dánsko zažívá změny

6. 8. 2010 | 14:28 Counter Strike 1.6
Dánská scéna prožívá ohromné zemětřesní. Přední celek skrývající se za názvem Roskilde Ravens končí a rozpadá se po částech do jiných týmů, kdo na tom vydělal?Roskilde Ravens na IEM4 (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Dánská scéna prožívá ohromné zemětřesní. Přední celek skrývající se za názvem Roskilde Ravens končí a rozpadá se po částech do jiných týmů, kdo na tom vydělal?


Roskilde Ravens na IEM4 (foto: hltv.org)

Organizace Roskilde Ravens dnes vydala prohlášení, ve kterém informuje o propuštění jejich dosavadní CS 1.6 sekce. Zároveň dává vědět, že prozatím nehledají náhradu a chtějí se na chvíli distancovat od všech soutěží.

"Od dnešního dne organizace Roskilde Ravens propouští své stávající CS 1.6 hráče, nehledáme za ně ani žádnou náhradu. Zároveň se chceme na čas vyhnout turnajům a akcím spojených s hraním, dokud nebude vše v pořádku.

Domníváme se, že Roskilde Ravens v roce 2010 nabrali trochu jiný směr, než který jsme si vytyčili, proto se v příštích měsících zaměříme především na přestavbu vnitřní organizace," oznámilo vedení týmu.

Většina z vás si jistě pamatuje Roskilde Ravens jako jedno-LAN-ový boom tým, když na Intel Extreme Masters 4 European Finals skončili na krásném třetím místě. Od té doby ale tento dánský tým nedokázal navázat na podobný výsledek a nadále zůstával ve stínu slavnějších Mortal Team Work.

Největší ránu ale utrpěli teprve před měsícem, to když se Michael "Friis" Jørgensen rozhodl odejít ke konkurenčním p00nhandlers, které před pár dny rekrutovala organizace wCrea.

Sestava Roskilde Ravens

{#Dánsko} Danny "BERRY" Krüger
{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Marc "nexiz" Woorych
{#Dánsko} Baljit "zE-" Lal

Už nyní se ale ví, kam zamíří prvně dva jmenovaní hráči. Danny "BERRY" Krüger se dává dohromady s novým kvartetem hráčů a obnovují tým NP!, který zazářil na kodaňských Copenhagen Games.

To Marco "Snappi" Pfeiffer se rozhodl přidat k nadějným teamteam, kteří si čím dál tím více dělají místo na dánské scéně. Marco zabere místo po Tomasi "xlo" Faldenovi, který teamteam opustil minulý měsíc.

NP!teamteam
{#Dánsko} Danny "BERRY" Krüger{#Dánsko} Peter "Maximus" Østergaard
{#Dánsko} Daniel "dalle" Kjersgaard{#Dánsko} Jesper "luffeb" Andersen
{#Dánsko} Samal "SFM" Mikkelsen{#Dánsko} Marc "katulen" Winther
{#Dánsko} Martin "qUICKN" Hvass{#Dánsko} Peter "xone" Scheel
{#Dánsko} Taymaz "TAY" Babaiasl{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer

Zdroj: HLTV