Přejít k hlavnímu obsahu

H2K: Švédská sestava zůstává

17. 8. 2010 | 14:04 Counter Strike 1.6
Nizozemská organizace H2k Gaming razantně zamítla spekulace okolo odchodu jejich hvězdného CS týmu.Portál HLTV.org přišel s dalšími informacemi okolo přestupu švédské sestavy organizace H2k Gaming ke konkurenčním Lions, kteří jsou bez cs sekce od odchodu norského týmu.Nicméně H2k Gaming potvrdili, že se jejich dosavadní sekce chystá do čínského Pekingu, kde se Švédové utkají ve finálovém turnaji fnaticPLAY Beat It, konané ve dnech 4. až 6. září.
Výchozí obrázek

Nizozemská organizace H2k Gaming razantně zamítla spekulace okolo odchodu jejich hvězdného CS týmu.

Portál HLTV.org přišel s dalšími informacemi okolo přestupu švédské sestavy organizace H2k Gaming ke konkurenčním Lions, kteří jsou bez cs sekce od odchodu norského týmu.

Nicméně H2k Gaming potvrdili, že se jejich dosavadní sekce chystá do čínského Pekingu, kde se Švédové utkají ve finálovém turnaji fnaticPLAY Beat It, konané ve dnech 4. až 6. září.

Přestože vedení nizozemské organizace nebylo rádo, když se k týmu připojil Björn "threat" Pers, ujistili všechny své fanoušky, že tým vyrazí do Pekingu i s novou posilou. "Náš tým se bude v Pekingu ucházet o vítězství i s nedávnou posilou Björnem "threat" Persem," oznámilo vedení a dodalo, že "organizace Lions nás prozatím nijak nekontaktovala a oni sami toto nebudou nijak řešit na svých stránkách."

Sestava H2k Gaming

{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson
{#Švédsko} Björn "threat" Pers

Zdroj: HLTV