Přejít k hlavnímu obsahu

Už dnes souboj Sparty se Žilinou

Už dnes večer se do sebe pustí dva nejlepší celky české a slovenské ligy. Pražská Sparta narazí ve čtvrtém předkole Ligy Mistrů na slovenskou Žilinu. Souboj, ve kterém jde minimálně o 200 milionů (tolik dostane tým, který postoupí do hlavní fáze LM), začne už dnes na pražské Letné, kam si hostující Žilina jede pro historický úspěch. Slovenský tým ale není jediný, který si kdy zahrál Ligu Mistrů. Před pěti lety se do základních skupin podařilo prorvat bratislavské Petržalce a v ročníku 97/98 se mezi nejlepší týmy dostaly Košice.
Výchozí obrázek

Už dnes večer se do sebe pustí dva nejlepší celky české a slovenské ligy. Pražská Sparta narazí ve čtvrtém předkole Ligy Mistrů na slovenskou Žilinu.

Souboj, ve kterém jde minimálně o 200 milionů (tolik dostane tým, který postoupí do hlavní fáze LM), začne už dnes na pražské Letné, kam si hostující Žilina jede pro historický úspěch. Slovenský tým ale není jediný, který si kdy zahrál Ligu Mistrů. Před pěti lety se do základních skupin podařilo prorvat bratislavské Petržalce a v ročníku 97/98 se mezi nejlepší týmy dostaly Košice.

Sparta naproti tomu naposled zářila v Lize Mistrů před pěti lety a na svém kontě už má sedm účastí v novodobé podobě Poháru mistrů evropských zemí.

Jediná věc, která nejvíce škodí Spartě, je oslabení v podobě neúčasti tria Wilfried-Sionko-Matějovský. První dva sice zasáhnou do odvety, ale třetí bude mít nadále "stopku". Žilina přijíždí do Prahy v plné polní, tudíž můžeme očekávat opravdu skvělý fotbal.

{#Česká Republika} AC Sparta Praha0vs.0MŠK Žilina {#Slovenská Republika}DNES 21:00Sázky & Detaily

Pravděpodobné sestavy

Sparta: Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Hoheneder - Žofčák, Kucka, Vachoušek, Kadlec - Lačný

Žilina: Dúbravka - Guldan, Piaček, Pečalka, Mráz - Rilke, Bello, Jež, Zošák, Majtán - Oravec

Komu fandíte vy?