Přejít k hlavnímu obsahu

Dalších šest týmů na finále MSi BEAT IT

18. 8. 2010 | 23:55 Counter Strike 1.6
Seznam týmů pro nadcházející finále MSI BEAT IT je uzavřen. Ke včerejší osmičce předních světových celků se přidala zbylá šestka, které vévodí ukrajinští Natus Vincere nebo čínští TyLoo.Čínský Peking se od čtvrtého do šestého září zahalí do barev společnosti MSI, neboť v srdci města, přesněji v hale Star Live Venue, se uskuteční jeden z nejlépe obsazených a finančně dotovaných turnajů letošního roku.
Výchozí obrázek

Seznam týmů pro nadcházející finále MSI BEAT IT je uzavřen. Ke včerejší osmičce předních světových celků se přidala zbylá šestka, které vévodí ukrajinští Natus Vincere nebo čínští TyLoo.

Čínský Peking se od čtvrtého do šestého září zahalí do barev společnosti MSI, neboť v srdci města, přesněji v hale Star Live Venue, se uskuteční jeden z nejlépe obsazených a finančně dotovaných turnajů letošního roku.

Již včera odpoledne jsme vás informovali o šestici přihlášených týmů, mezi kterými nechybí "domácí" fnatic, americké duo Evil Geniuses - compLexity, či korejští WeMade FOX. Dnes se k těmto týmům přidává další šestice, které vévodí zejména jméno ukrajinských Natus Vincere.

Další šestice registrovaných

{#Ukrajina} Natus Vincere{#Čína} TyLoo
{#Vietnam} VN-Gaming{#Čína} espirit
{#Vietnam} Thajský tým{#Indie} ATE-Gaming

Turnaj budeme samozřejmě sledovat, zůstaňte tedy s námi a sledujte dění okolo MSI BEAT IT!

Zdroj: fnatic