Přejít k hlavnímu obsahu

Online část skandinávské EPS je u konce

16. 11. 2010 | 21:58 Counter Strike 1.6
Třetí sezóna severské ESL Pro Series má za sebou online část a mezi čtveřici nejlepších se nakonec dostaly hned tři švédské týmy. Obhájí dánští Mortal Team Work v silné konkurenci svůj titul?Po jedenácti úporných týdnech, kdy týmy bojovaly o každý bod, skončila první část ESL Pro Series Skandinávia. Třetí ročník započal na začátku školního roku a obhájcem titulu se nakonec až po dodatečném odehrání stali dánští Mortal Team Work, kteří tak korunku severských králů nosí již druhou sezónu.
Výchozí obrázek

Třetí sezóna severské ESL Pro Series má za sebou online část a mezi čtveřici nejlepších se nakonec dostaly hned tři švédské týmy. Obhájí dánští Mortal Team Work v silné konkurenci svůj titul?

Po jedenácti úporných týdnech, kdy týmy bojovaly o každý bod, skončila první část ESL Pro Series Skandinávia. Třetí ročník započal na začátku školního roku a obhájcem titulu se nakonec až po dodatečném odehrání stali dánští Mortal Team Work, kteří tak korunku severských králů nosí již druhou sezónu.


mTw na DreamHack Summer, poradí si se svými soupeři i v zimě? (foto: HLTV.org)

Včera večer se odehrály poslední zápasy a právě mTw nastoupili do zápasu prot švédským RAGE Gaming, kteří i přes prohru 9-16 dokázali nečekaně stanout na vrcholu EPS. Třetím týmem, který dokázal postoupit jsou další favorité na zisk titulu, fnatic, a čtvrtým postupujícím se stali Lions, kteří o tři body předčili SK Gaming.

Konečná tabulka EPS Skandinávie III

1. místo{#Švédsko} RAGE Gaming26 bodů 
2. místo{#Dánsko} Mortal Team Work25 bodů 
3. místo{#Švédsko} fnatic23 bodů 
4. místo{#Švédsko} Lions21 bodů 
5. místo{#Švédsko} SK Gaming18 bodů 
6. místo{#Norsko} .no17 bodů                                          
7. místo{#Dánsko} dakarma15 bodů 
8. místo{#Finsko} Soltec15 bodů 
9. místo{#Dánsko} No Problem!13 bodů 
10. místo{#Dánsko} CHEAP TIMES!10 bodů 
11. místo{#Dánsko} eXelon Gaming9 bodů 
12. místo{#Norsko} ArticNova0 bodů 

Finále třetí sezóny se nakonec bude hrát už příští víkend na DreamHack Winter 2010. Můžeme se tak těšit na LAN bitvy čtyř prvotřídních týmů, namísto online soubojů, které se konaly minulou sezónu.

První RAGE Gaming narazí v "derby" na Lions a obhájci titulu, dánští Mortal Team Work, si zahrají o postup do finále s fnatic.

                           Mortal Team Work {#Dánsko}
vs.{#Švédsko} fnatic                                  
 RAGE Gaming {#Švédsko}
vs.{#Švédsko} Lions 

Podaří se mTw s Timmem "ArcadioN" Henriksenem prorazit švédským přívalem? Komu fandíte vy?

Zdroj: ESL
Štítky: ESL Pro Series