Přejít k hlavnímu obsahu

Německá EPS se chystá na nový turnaj

25. 12. 2010 | 17:50 Counter Strike 1.6
Německá ESL se už od konce sedmnácté sezóny snaží změnit standartní postupy a mění co se dá. Aby přidali ligový admini na kvalitě a atraktivnosti, přichází nový letní turnaj, který prověří jak týmy EPS, tak EAS.Sedmnáctá sezóna ESL Pro Series je už dávno za námi, ale liga prochází opravdu velkými změnami. Kromě změny ligového systému, který se bude nyní hrát dle stylu Intel Extreme Masters, se nyní chystají admini vytvořit letní pohár, ve kterém se utkají týmy z ESL Pro Series a ESL Amateur Series.
Výchozí obrázek

Německá ESL se už od konce sedmnácté sezóny snaží změnit standartní postupy a mění co se dá. Aby přidali ligový admini na kvalitě a atraktivnosti, přichází nový letní turnaj, který prověří jak týmy EPS, tak EAS.

Sedmnáctá sezóna ESL Pro Series je už dávno za námi, ale liga prochází opravdu velkými změnami. Kromě změny ligového systému, který se bude nyní hrát dle stylu Intel Extreme Masters, se nyní chystají admini vytvořit letní pohár, ve kterém se utkají týmy z ESL Pro Series a ESL Amateur Series.

Německý DFB-Pokal, legendární vyřazovací fotbalový turnaj, se stal předobrazem novému turnaji, který se bude hrát už nadcházející léto. Týmy z německé nejvyšší ligy, tedy ESL Pro Series, si to rozdají proti nejlepším týmům ESL Amateur Series. Nejenže by se tak měla zvednout atraktivita první a druhé ligy, možnost na vítězství v tomto turnaji ale bude mít úplně každý.

Prozatím není ale jasné, jak bude turnaj včleněn do ligového ročníku, můžeme tak prozatím jen čekat na to, jak se k tomu manažeři ligy vyjádří.

Zdroj: ESL
Štítky: ESL Pro Series