Přejít k hlavnímu obsahu

ninja míří do mousesports

28. 12. 2010 | 20:46 Counter Strike 1.6
Německá organizace mousesports oficiálně přijala do svých řad Thanh Vinh "ninja" Bui-e, který přechází z konkurenčních TBH.eSports.Poté, co se k "myšákům" nedávno připojil Manuel "approx" Zeitz, mají němečtí vítězové sedmnácté sezóny ESL Pro Series i svůj potřebný pátý pilíř. Třiadvacetiletá posila po třech sezónách u týmů mystical Lambda, n!faculty a Team Bavarian Heaven (všechny tyto týmy dovedl na LAN finále ESL Pro Series), přechází k aktuálně nejlepšímu německému týmu.
Výchozí obrázek

Německá organizace mousesports oficiálně přijala do svých řad Thanh Vinh "ninja" Bui-e, který přechází z konkurenčních TBH.eSports.

Poté, co se k "myšákům" nedávno připojil Manuel "approx" Zeitz, mají němečtí vítězové sedmnácté sezóny ESL Pro Series i svůj potřebný pátý pilíř. Třiadvacetiletá posila po třech sezónách u týmů mystical Lambda, n!faculty a Team Bavarian Heaven (všechny tyto týmy dovedl na LAN finále ESL Pro Series), přechází k aktuálně nejlepšímu německému týmu.

Dle stránek mousesports by měl Thanh zaujmout post Fatiha "gob b" Dayika, který tým vedl především po taktické stránce. Po boku svých nejnovějších spoluhráčů už začátkem ledna zasednou za počítače, aby byl on i jeho nový tým řádně připraven na nadcházející Intel Exterme Masters Europe Championship.

Sestava mousesports

{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Německo} Manuel "Tixo" Makohl
{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer
{#Německo} Manuel "approx" Zeitz
{#Německo} Thanh "Vinh "ninja" Bui

Zdroj: HLTV
Štítky: mousesports