Přejít k hlavnímu obsahu

EPS: Rozlosované skupiny pro letní sezónu

3. 2. 2011 | 03:27 Counter Strike 1.6
Nová "letní" sezóna německé ESL Pro Series začíná a přináší s sebou i řadu velkých změn. Jednou z nich je i to, že se ligový systém mění na skupinový.V pořadí již osmnáctá sezóna se sice nebude honosit číselným přídavkem, můžeme se ale těšit na nové herní uspořádání. Oficiální název nového ročníku je ESL Pro Series Summer Season 2011 a bude trvat celých osm týdnů, přičemž první zápas se odehraje už třináctého února. Jak bylo rozlosováno šestnáct nejlepších německých týmů, mezi nimiž se největšími favority opět stali mousesports?
Výchozí obrázek

Nová "letní" sezóna německé ESL Pro Series začíná a přináší s sebou i řadu velkých změn. Jednou z nich je i to, že se ligový systém mění na skupinový.

V pořadí již osmnáctá sezóna se sice nebude honosit číselným přídavkem, můžeme se ale těšit na nové herní uspořádání. Oficiální název nového ročníku je ESL Pro Series Summer Season 2011 a bude trvat celých osm týdnů, přičemž první zápas se odehraje už třináctého února. Jak bylo rozlosováno šestnáct nejlepších německých týmů, mezi nimiž se největšími favority opět stali mousesports?

Skupina ASkupina B
{#Německo} n!faculty{#Německo} Team Alternate
{#Německo} myRevenge{#Německo} ESC Gaming
{#Německo} SFTO{#Německo} ARSENIX
{#Německo} LeiSuRe{#Německo} bouncer4you
  
Skupina CSkupina D
{#Německo} TBH.eSports{#Německo} mousesports
{#Německo} mTw{#Německo} YDK.me
{#Německo} Tera-Gaming{#Německo} Snogard Dragons
{#Německo} Team Hardware4u{#Německo} BOTParty

První dva týmy, které se umístí na vrcholu skupiny postoupí do play off, zatímco ostatní týmy se musí do play off probojovat skrz dvoufázové předkolo.

Zdroj: HLTV
Štítky: ESL Pro Series