Přejít k hlavnímu obsahu

bit propuštěn z compLexity

12. 3. 2011 | 03:03 Counter Strike 1.6
Americká organizace compLexity oznámila propuštění hráče Bruna "bit" Fukudy z jejich brazilského týmu.Jihoamerická jednička, bývalí FireGamers či Made in Brazil, strávili nedávno nějaký čas v Evropě, to když se coL zúčastnili vyvrcholení páté sezóny Intel Extreme Masters. Na World Ch'ship se compLexity víceméně dařilo, osudný ovšem pro ně byl los play off. V prvním kole totiž hráči narazili na pozdější vítěze, tým Natus Vincere.
Výchozí obrázek

Americká organizace compLexity oznámila propuštění hráče Bruna "bit" Fukudy z jejich brazilského týmu.

Jihoamerická jednička, bývalí FireGamers či Made in Brazil, strávili nedávno nějaký čas v Evropě, to když se coL zúčastnili vyvrcholení páté sezóny Intel Extreme Masters. Na World Ch'ship se compLexity víceméně dařilo, osudný ovšem pro ně byl los play off. V prvním kole totiž hráči narazili na pozdější vítěze, tým Natus Vincere.

Jason "1" Lake, manažer a představitel americké organizace, na adresu brazilského plejera řekl, "Jeho podíl pro tým byl opravdu neocenitelný a my si toho opravdu moc ceníme." Fukuda ale dle statistik a výkonu na poslední akci zrovna moc nezářil, tudíž musela přijít změna. Je dokonce možné, že se k brazilskému týmu připojí i nějaký mimo-brazilský hráč, neboť Lake ve vyjádření pro domácí web dále prozradil, "Právě jsme v kontaktu s několika světovými hráči, doufám, že fanoušky coL potěšíme v co nejbližší době."

Sestava compLexity

{#Brazílie} Bruno "bruno" Ono
{#Brazílie} Renato "nak" Nakano
{#Brazílie} Lincoln "fnx" Lau
{#Brazílie} Gabriel "FalleN" Toledo

Zdroj: HLTV
Štítky: complexity