Přejít k hlavnímu obsahu

*Beta CSPromodu už dnes?

Hlavný vývojár hry CSPromod, Alex Garfield, dnes potrvdil na stránkach LA Complexity's, že táto modifikácia pre Counter-Strike: Source vyjde oficiálne v Beta verzii už dnes tj. 31.7.2007. Alex Garfield ďalej povedal:"Všetky prvky Counter-Striku sú hotové a táto nová modifikácia je plne funkčná. Budeme teraz používať túto beta verziu, aby sme odstránili všetky bugy a perfektne doladili zbrane."
Výchozí obrázek


Hlavný vývojár hry CSPromod, usa Alex Garfield, dnes potrvdil na stránkach LA Complexity's, že táto modifikácia pre Counter-Strike: Source vyjde oficiálne v Beta verziidnes tj. 31.7.2007. Alex Garfield ďalej povedal:
"Všetky prvky Counter-Striku sú hotové a táto nová modifikácia je plne funkčná. Budeme teraz používať túto beta verziu, aby sme odstránili všetky bugy a perfektne doladili zbrane."

Stále ale nie je jasné, či táto beta verzia bude prístupná verejnosti alebo si budeme musieť počkať na oficiálnu verziu. Dnes by mala taktiež výjsť oficiálna tlačová správa. Stay tuned!

*UPDATE: CSP jde do Closed bety

CSPromod dnes oficialně vkročil do svého prvního uzavřeného betatestingu. Betatesteři jsou pouze schopní lidé a skupina lidí, zahrnující vývojáře a pár top hráčů ze severoamerické counter-strike scény; hráčů, kteří okusili top hraní jak CS1.6 tak i CSS. Tito lidé zůstanou v utajení, ciže můžou v poklidu hrát CSP bez vyrušování od nedočkavců.

Mod je plně hratelný, se všemi aspekty Counter-Striku, které byli nakódovány. Tato beta bude určena především k doladění zbraní, samozdřejmě se pokusíme odstranit i co nejvíce bugů. Také je zde pár chyb v animaci postav, které musí být také odstraněny. Zatím nemáme žádné datum pro uveřejnění otevřené bety, proto vás prosím, abyste nás nebombardovali otázkamy, kdyže to bude. Zkrátka máme jistotu, že je projekt taktéměř před dokončením. Novinky ohledně otevřené bety čekejte, až bude všechno připraveno.

Dodatek: navzdory fámám na foru, lidé co přizpěli na CSP nemají žádné specialní privilegia nebo přístup k uzavřeným betám. Nezáleží na tom, zda-li si hráč, zástupce tisku nebo supporter, prosíme, neptejte se nás po přistupu k betě. Nepustíme ji ven.

Děkuji všem za jejich trpělivost a odhodlaní což nám dopomáhá k dokončení našeho cíle.

Alex