Přejít k hlavnímu obsahu

Movie: interpidiatioN

12. 4. 2007 | 17:49 Counter Strike 1.6
Dneska uzrelo svetlo sveta ďalšie video z dieľne Illusion-Pictures.cz od moviemakera teeN spiRit s názvom interpidiatioN. Viac o samotnom movie nám už prezradí jeho autor teeN spiRit:"Tak jste se přeci jen dočkali a já si mohu konečně vychutnat ten pocit, kdy už mám vše za sebou a jen sledovat vaše reakce na toto movie, kterému jsem věnoval opravdu spoustu času, ale ty stovky hodin práce se vyplatili. Měl jsem spoustu problémů s nahráváním, editací a hudbou, ale "šel jsem přes mrtvoly" abych tento film dokončil. interpidiatioN je jeden dlouhý příběh, sice bez závislosti na fragpartu a jumppartu, ale přesto to má nádech, že vše spolu souvisí. Alespoň na mě to tak působí. Mnoho z vás vidělo trailer a možná se ode mně dozvědělo o čem ten příběh vlastně je, ale lepší obrázek si uděláte sami při sledování. Fragpart je (bohužel) docela krátký, jumpy jsou na tom podobně, pak story a co nevidět jsou tady titulky. Po miliontém zkouknutí mi to uteklo jako voda. Na závěr jen dodám, že ať vám budou poslední minuty připomínat cokoliv, NEnechal jsem se ničím inspirovat, vše jsem si naplánoval tak aby se to co nejméně něčemu podobalo, ale vše prostě vyšlo tak jak vyšlo. Takže jen popřeju příjemnou zábavu a doporučuju vyšší hlasitost :] Ještě jednou děkuji všem, kteří mi pomohli a podíleli se jakýmkoliv způsobem na natáčení, e4-mu za schválení skinů :]"
Výchozí obrázek


Dneska uzrelo svetlo sveta ďalšie video z dieľne Illusion-Pictures.cz od moviemakera cze teeN spiRit s názvom interpidiatioN. Viac o samotnom movie nám už prezradí jeho autor teeN spiRit:

"Tak jste se přeci jen dočkali a já si mohu konečně vychutnat ten pocit, kdy už mám vše za sebou a jen sledovat vaše reakce na toto movie, kterému jsem věnoval opravdu spoustu času, ale ty stovky hodin práce se vyplatili. Měl jsem spoustu problémů s nahráváním, editací a hudbou, ale "šel jsem přes mrtvoly" abych tento film dokončil. interpidiatioN je jeden dlouhý příběh, sice bez závislosti na fragpartu a jumppartu, ale přesto to má nádech, že vše spolu souvisí. Alespoň na mě to tak působí. Mnoho z vás vidělo trailer a možná se ode mně dozvědělo o čem ten příběh vlastně je, ale lepší obrázek si uděláte sami při sledování. Fragpart je (bohužel) docela krátký, jumpy jsou na tom podobně, pak story a co nevidět jsou tady titulky. Po miliontém zkouknutí mi to uteklo jako voda.
Na závěr jen dodám, že ať vám budou poslední minuty připomínat cokoliv, NEnechal jsem se ničím inspirovat, vše jsem si naplánoval tak aby se to co nejméně něčemu podobalo, ale vše prostě vyšlo tak jak vyšlo. Takže jen popřeju příjemnou zábavu a doporučuju vyšší hlasitost :]
Ještě jednou děkuji všem, kteří mi pomohli a podíleli se jakýmkoliv způsobem na natáčení, e4-mu za schválení skinů :]"



>>> Download <<< 

Zdroj: http://www.illusion-pictures.cz