Přejít k hlavnímu obsahu

Zmeny v nEcro

28. 5. 2007 | 18:33 Counter Strike 1.6
Len pred nedávnom opustil team nEcro, jeho Clan leader Milan "Monty" Stanislav, ktorý prestúpil do konkurenčného CZ Klanu a už dnes oznámilo nEcro novú zostavu. Okrem Montyho opúšťa team aj hráč Martin "Marthyy" Soukup, ktorý dal prednosť hre World of Warcracf. Naopak do klanu sa vracajú z inaktivity dvaja hráči, Jakub "hibi" Hübner a Jiří "mullDie" Čipera, ktorý sa znova stáva CL. Okrem týchto dvoch staronových posíl prichádza aj čerstvá sila v podobe hráča Standa "iceSee" Vítovec. Prečo prichádzajú práve títo hráči a aké má team nEcro ambície sa dočítate v krátkom rozhovore s clanleadrom mullDium. H1tachi: Ako si vnímal prestup Montyho z nEcra do CZ klanu?mullDie: Docela mě to zaskočilo. Monty o tom vůbec nemluvil. Vypadlo to z něj ráz na ráz. Ale po vysvětlení jeho důvodů ho chápu. V poslední době byli kluci z nEcra dost neaktivní, byť z důvodu maturity nebo z důvodu WoW (viď Martino).
Výchozí obrázek



Len pred nedávnom opustil team Cesko nEcro, jeho Clan leader Cesko Milan "Monty" Stanislav, ktorý prestúpil do konkurenčného Cesko CZ Klanu a už dnes oznámilo nEcro novú zostavu. Okrem Montyho opúšťa team aj hráč Cesko Martin "Marthyy" Soukup, ktorý dal prednosť hre World of Warcracf. Naopak do klanu sa vracajú z inaktivity dvaja hráči, Jakub "hibi" Hübner a Jiří "mullDie" Čipera, ktorý sa znova stáva CL. Okrem týchto dvoch staronových posíl prichádza aj čerstvá sila v podobe hráča Cesko Standa "iceSee" Vítovec. Prečo prichádzajú práve títo hráči a aké má team nEcro ambície sa dočítate v krátkom rozhovore s clanleadrom mullDium.

H1tachi: Ako si vnímal prestup Montyho z nEcra do CZ klanu?
mullDie: Docela mě to zaskočilo. Monty o tom vůbec nemluvil. Vypadlo to z něj ráz na ráz. Ale po vysvětlení jeho důvodů ho chápu. V poslední době byli kluci z nEcra dost neaktivní, byť z důvodu maturity nebo z důvodu WoW (viď Martino).

H1tachi: S chalanmi z nEcra, predtým z BUDEJICKE SLECHTY sa poznáte dosť dlho a hrávali ste spolu neuveriteľne dlho v jednej zostave. Nerozmýšlal si nad tým, že by ste skončili? Prečo ste sa rozhodli pokračovať v teame nEcro?
mullDie: Je pravda, že s klukama se znám celou svojí CS "kariéru", což je zhruba 4-5 let. Založili jsme pár klanu, měnil se tam vždycky jeden dva hráči, ale to zdravé jádro zůstává. Proč jsme neskončili? Jednoduché. Já s hibim se vracím z inaktivity, přibrali jsme talentovaného hráče s nickem iceSee, od kterého si hodně slibuji. Potřebuje se jen otrkat. Skončil Marthyy, to je sice pravda, ale on stejně v poslední době upřenostňoval jinačí zájmy. A pak je tu ta nepříjemná věc, která mě docela mrzí. Asice, že si většina hráčů myslí, že nEcro, potažmo BUDEJCKA SLECHTA je jen Monty. My chcem ukázat, že tomu tak není!

H1tachi: Aké ambície máte v tejto staronovej zostave?
mullDie: První ambici jsme již dosáhli; Postup ze skupiny při kvalifikaci ESWC. Teď nás čeká jen težký zápas proti FU.sk. Nebojíme se, vlítnem na ně podobně jako na Defeaters, kde nám, kde nám k výhře stačili dvě kola. Bohužel díky BL a zkušenostem soupeře jsme nakonec prohráli 14-16. Btw, slíbil jsem klukům, že když porazíme Fučka, že jim koupim basu Plzně :D Ale zpátky k otázce. Chceme se zúčastnit MH, abysme mohli na Invex, kde se chceme umístit na nějaké slušné přičce. Také budeme pokračovat v rozehraných ligách kde bych moc rád dosáhl co nejlepších výsledku. Uvidime, jak to nakonec dopadne.

H1tachi: Ešte by som sa vrátil k zmenám v zostave. Do teamu si sa vrátil ty a Hibi, vás dvoch dobre CS scéna pozná ale tretí nick Icesee mne osobne nič nehovorí. Skús nám priblížiť tohto hráča.
mullDie: Jak jsi rekl, ja s hibim brouzdame v ceskych CS vodach docela dlouho. Je pravda, že já jsem teď byl rok mimo, podobně je na tom Jakub, ale dejte nám chvilku a snad to bude zase padat (i když mě to třeba nepadalo nikdy :D). Máš pravdu, nick iceSee se zatim mockrát na CS scéně neukázal. Dovol, abych ti ho představil. Za nickem iceSee se schovává Standa Vítovec, moc v pohodě kluk. Žije kousek od ČB, což je taky důležitý fakt, pokud chce člověk hrát za součastné nEcro. Je mu 19 let a CS hraje zhruba 2-3 roky. Má obrovský potenciál a myslím si, že zanedlouho ho budeme znát opravdu všichni.

To či sa nEcru podarí poraziť team svk FU.sk uvidíme už dnes o 20:30 na tomto HLTV hltv1.united-games.cz:27016. Prajem teamu nEcro čo najviac úspechov ale hlavne čo najviac zábavy. GL HF-

Aktuálna zostava teamu Cesko nEcro:

Jiří "mullDie" Čipera
Cesko Adam "Emill" Vlček
Cesko Karel "cARLOS" Kratochvíl
Cesko Radim "kONrs" Konrád
Jakub "hibi" Hübner
Cesko Standa "iceSee" Vítovec