Přejít k hlavnímu obsahu

Predstavujeme Illusion pictures e-sports team

15. 6. 2007 | 00:10 Counter Strike 1.6
Určite každý z Vás dobre pozná moviemakerskú spoločnosť Illusion Pictures a určite si aj pamätáte aj na bývalý Illusion pictures e-sports team. Určitú dobu bol tento team neaktívny, dá sa povedať, že zanikol ale práve v tíchto dňoch sa tento multiklan vracia na scénu. Vedenie pozostáva z piatich ludí, konkrétne sú to Jakub “^^xixao“ Swaczyna Vojta “z0d!4k“ Dušek Matěj “mAty“ Hrunka Marek “eXpert“ Štefan Viktor "Axtin" FilipPrví dvaja spomínaní prichádzajú z multiklanu xtReam power a trojcu manažérov dopĺňa odborník na CoD2, Matěj “mAty“ Hrunka. Predposledným členom vedenia je skúsený manažér, Marek “eXpert“ Štefan, ktorému určite skúsenosti nechýbajú. Päťku uzatvára majiteľ Illusion Pictures, Viktor "Axtin" Filip.
Výchozí obrázek

Určite každý z Vás dobre pozná moviemakerskú spoločnosť cze Illusion Pictures a určite si aj pamätáte aj na bývalý cze Illusion pictures e-sports team. Určitú dobu bol tento team neaktívny, dá sa povedať, že zanikol ale práve v tíchto dňoch sa tento multiklan vracia na scénu. Vedenie pozostáva z piatich ludí, konkrétne sú to

cze Jakub “^^xixao“ Swaczyna
cze Vojta “z0d!4k“ Dušek
cze Matěj “mAty“ Hrunka
cze Marek “eXpert“ Štefan
cze Viktor "Axtin" Filip

Prví dvaja spomínaní prichádzajú z multiklanu cze xtReam power a trojcu manažérov dopĺňa odborník na CoD2, cze Matěj “mAty“ Hrunka. Predposledným členom vedenia je skúsený manažér, cze Marek “eXpert“ Štefan, ktorému určite skúsenosti nechýbajú. Päťku uzatvára majiteľ Illusion Pictures, cze Viktor "Axtin" Filip.

Ďalšie sekcie nám už predstaví v krátkom rozhovore manažér, cze Marek “eXpert“ Štefan.

H1tachi: Prečo si sa rozhodol obnoviť Illusion Pictures e-sports team?
eXpert: Hlavní "šéf" celého projektu illusion pictures Axtin mně oslovil nabídkou obnovit illusion pictures e-sports team ,určitě to byla nabídka která se neodmítá. Dal jsem se dohromady s klukama s xtReam power ,zajistil jsem webovou prezentaci a začali jsme hledat kvalitní sekce pro team. Snad to bude úspěšné oproti prvního pokusu o illusion pictures e-sports team.

H1tachi: Akými sekciami momentálne IPT disponuje?
eXpert: Momentálně máme CoD2 sekci ,která hraje sice spolu  krátkou dobu avšak jsou mezi nimi hráči, kteří dříve hrávali pod multiklany jako Conexia nebo inteRaction.

Mají velké ambice potrápit i přední české teamy. Podívejme se tedy společně na nový illusion pictures CoD 2 tým:

cze Misak
cze ajass
cze prox
cze holli
cze Detor
cze heko (náhradník)

illusion pictures e-sports podporuje ještě také 2 CS 1.6 sekce.
První CS 1.6 sekce k nám putuje z multiklanu inLogistic. Tato partička šesti borců spolu hraje něco málo přes 2 měsíce zatím bez nějakého většího úspěchu, avšak ambice má velké. Jejich jasným cílem je letošní Invex, kdy by rádi potrápili přední české klany.

Sestava Counter Strike 1.6 teamu 1:

cze boss
cze vanDit
cze eXpert
cze foRb1
cze Endruu
cze tRoy

Nyní ještě pár slov odruhé z našich Counter Strike 1.6 sekcí, jejichž autorem je leader sekce Axtin. Po překvapivém odchodu úspěšného leadera CZ klanu - Axtina, zůstalo hodně otázek, co bude dál s jeho CS kariérou. Nakonec se rozhodl pro vytvoření multiklanu illusion pictures v kterém bude působit jako leader CS sekce. V této sekci je pár známých jmen: Aligator, který působil v inteRaction, Strider co by král mixů, uvidíme, jak se přeškolí do hráče cw, pak méně známí Realco a Geddeon. Hráči spolu nikdy nehráli a jsme sami zvědaví, jak dlouho zabere se sehrát :)

Sestava Counter Strike 1.6 teamu 2:

cze Axtin
cze Aligator
cze Strider
cze Realco
cze Geddeon

Aktuálně ještě jednáme s velmi kvalitní CSS a ET sekcí. Tyto sekce představíme v brzké době.

H1tachi: Ktorá z týchto sekcii je podľa teba najkvalitnejšia a prečo?
eXpert: Call of Duty 2 tým je v podstatě naší hlavní a aktuálně nejlépe podporovanou sekcí. Jak už jsem zmínil, tím týmem se stává relativně velmi krátce fungující sestava, která má však velmi velké ambice.

H1tachi: Aké máte ambície s týmto multiklanom?
eXpert: Chceme mít co nejkvalitnější sekce. Rádi bychom naše týmy viděli na invexu a časem i na zahraničních LANkách. Ambice máme ty nejvyšší, ale cesta k nim bude jistě dlouhá. Pravděpodobně uvidíte na Invexu naše obě CS 1.6 sekce :)

Prajem cze Illusion pictures e-sports team veľa štastia a dúfam, že to dotiahnu čo najďalej. GL HF.