Přejít k hlavnímu obsahu

Nový projekt v internetovém světě

14. 6. 2007 | 22:32 Counter Strike 1.6
Co nabízí? Co vyžaduje? O co se bude jednat? Co hledá? Na tyto a možná i více otázek se Vám pokusím odpovědět v následujících řádcích. Jedná se o nezávislý magazín ze světa herních serverů s názvem GameHosting.cz. Portál se hodlá zaměřit hlavně na problematiku hostovaných serverů, ovšem nezůstanou opomenuty ani zápasy známých klanů, redakční systémy, zpravodajství a inzeráty. Obzvlášť si zakládá na své nezávislosti. Svou šanci vidí hlavně v získání lukrativního doménového jména (gamehosting.cz), obrovském odhodlání a mezeře na trhu. Na jedné straně požadují zaplatit za umístění reklamy, na straně druhé honorují autory článků nemalou odměnou.
Výchozí obrázek

Co nabízí? Co vyžaduje? O co se bude jednat? Co hledá? Na tyto a možná i více otázek se Vám pokusím odpovědět v následujících řádcích.

Jedná se o nezávislý magazín ze světa herních serverů s názvem GameHosting.cz. Portál se hodlá zaměřit hlavně na problematiku hostovaných serverů, ovšem nezůstanou opomenuty ani zápasy známých klanů, redakční systémy, zpravodajství a inzeráty. Obzvlášť si zakládá na své nezávislosti. Svou šanci vidí hlavně v získání lukrativního doménového jména (gamehosting.cz), obrovském odhodlání a mezeře na trhu. Na jedné straně požadují zaplatit za umístění reklamy, na straně druhé honorují autory článků nemalou odměnou.

Na závěr popřeju portálu www.gamehosting.cz hodně spokojených čtenářů.

Autor:
Team GH