Přejít k hlavnímu obsahu

Medal of Honor přináší nový mód Clean Sweep

Medal of Honor je oficiálně na světě teprve pár dní a už se těší masové oblibě hráčů po celém světě. Přes jeden a půl milionu hráčů si v zakoupilo v minulém týdnu nejnovější pokračování této prvotřídní FPS akce a švédští vývojáři z DICE se rozhodli své fanoušky něčím odměnit. Přichází "Clean Sweep".Co je to vlastně ten "Clean Sweep"? Je to nejnovější multiplayer mód, který se nejvíce podobá hře Counter Strike 1.6. Hráči budou mít jen jednu jedinou možnost v jednom kole zabít své oponenty a na to mají pouhé čtyři minuty!
Výchozí obrázek

Medal of Honor je oficiálně na světě teprve pár dní a už se těší masové oblibě hráčů po celém světě.

Přes jeden a půl milionu hráčů si v zakoupilo v minulém týdnu nejnovější pokračování této prvotřídní FPS akce a švédští vývojáři z DICE se rozhodli své fanoušky něčím odměnit. Přichází "Clean Sweep".

Co je to vlastně ten "Clean Sweep"? Je to nejnovější multiplayer mód, který se nejvíce podobá hře Counter Strike 1.6. Hráči budou mít jen jednu jedinou možnost v jednom kole zabít své oponenty a na to mají pouhé čtyři minuty!

Kvůli novému módu byly vytvořeny i dvě nové mapy, Khyber Caves a Bagram Hangar, které doplní pozměněné Kabul City Ruins a Diwagal Camp.

To vše už 2. listopadu pro majitele konzolových verzí!