Přejít k hlavnímu obsahu

Mouz podepisují s approxem

16. 12. 2010 | 00:53 Counter Strike 1.6
Německá organizace mousesports potvrzuje drby, které se v posledních týdnech na německé scéně vyrojily. K týmu se připojuje odpadlík z konkurenčních Team Alternate, Manuel "approx" Zeitz.Po odchodu hvězd Navida "kapio" Javadiho a Fatiha "gob b" Dayika přišla sestava mousesports hned o dvě důležité postavy v týmu. Ihned se ovšem vyrojily klepy, které naznačovaly, že se k týmu připojí dosavadní kapitán Team Bavarian Heaven Thanh Vinh "ninja" Bui a Manuel "approx" Zeitz, který by přešel z konkurenčních Team Alternate.
Výchozí obrázek

Německá organizace mousesports potvrzuje drby, které se v posledních týdnech na německé scéně vyrojily. K týmu se připojuje odpadlík z konkurenčních Team Alternate, Manuel "approx" Zeitz.

Po odchodu hvězd Navida "kapio" Javadiho a Fatiha "gob b" Dayika přišla sestava mousesports hned o dvě důležité postavy v týmu. Ihned se ovšem vyrojily klepy, které naznačovaly, že se k týmu připojí dosavadní kapitán Team Bavarian Heaven Thanh Vinh "ninja" Bui a Manuel "approx" Zeitz, který by přešel z konkurenčních Team Alternate.

Druhý drb se s dnešním dnem opravdu vyplnil, Manuel, který je známý především díky svému umu s AWM, přechází k mousesports na celý nadcházející rok. "Díky jeho AWM skillu se náš herní styl nejenže zlepší, ale nabídne nám i spoustu dalších a nových možností," prozradilo vedení týmu které se na novou spolupráci očividně těší. Samotný hráč se pak vyjádřil následovně, "Jsem rád, že můžu za mouz hrát, v těchto chvílích neváháme a už pilně pracujeme na souhře pro příští rok."

Sestava mousesports

{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Německo} Manuel "approx" Zeitz
{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer
{#Německo} Manuel "Tixo" Makohl

Kdo ale bude pátým a posledním hráčem mousesports? To se nejspíš dozvíme už v průběhu tohoto týdne.

Zdroj: mouz
Štítky: mousesports