Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.CZ se stal generálním partnerem Mistrovství ČR v počítačových hrách

13. 10. 2011 | 13:41 Všechny hry
Český internetový obchod s počítači a elektronikou CZC.CZ se stal oficiálním partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách (MČR) pro rok 2012. Finále mistrovství, které v loňském roce sledovalo v přímém přenosu přes 118 tisíc diváků, proběhne v říjnu příštího roku v Kongres Hotelu Jezerka v Seči u Pardubic. „Z uzavřené dohody máme obrovskou radost. Podpora tak velké a významné společnosti, jako je CZC.CZ, je pro nás klíčová,“ říká Lukáš Pleskot, hlavní organizátor celého projektu.
Výchozí obrázek

Český internetový obchod s počítači a elektronikou CZC.CZ se stal oficiálním partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách (MČR) pro rok 2012. Finále mistrovství, které v loňském roce sledovalo v přímém přenosu přes 118 tisíc diváků, proběhne v říjnu příštího roku v Kongres Hotelu Jezerka v Seči u Pardubic.

Z uzavřené dohody máme obrovskou radost. Podpora tak velké a významné společnosti, jako je CZC.CZ, je pro nás klíčová,“ říká Lukáš Pleskot, hlavní organizátor celého projektu.

Akce je nejvýznamnější událostí svého druhu v České republice a na Slovensku. Kvalifikace na finále probíhá každoročně formou soutěží na portálu PLAYzone.cz a dalších klíčových akcích. Pouze ti nejlepší hráči a nejlepší týmy z Česka i Slovenska získávají možnost zahrát si na finálovém turnaji.

CZC.CZ je tradičním a oblíbeným e-shopem počítačových hráčů, kteří u nás nakupují nejen komponenty, ale i příslušenství pro pokročilé hraní her. Rozhodli jsme se proto, že jejich vášeň budeme podporovat také na bitevním poli. Věříme, že i díky nám se obnoví tradice Mistrovství v České republice,“ říká Marek Šalanda, marketingový ředitel CZC.CZ.

Tradice Mistrovství byla obnovena v roce 2011 po tříleté pauze. Turnaj, který se konal v Kongres Hotelu Jezerka, zaznamenal obrovský úspěch. Do závěrečného finále se kvalifikovalo téměř 200 hráčů, kteří se utkali nejenom o titul Mistra ČR v různých hrách, ale čekaly na ně také ceny v hodnotě převyšující čtvrt milionu korun. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Další informace o MČR 2012 najdete na stránce http://www.playzone.cz/mcr

O společnosti Czech Computer:

CZECH COMPUTER s.r.o. (CZC.CZ) patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s výpočetní technikou v České republice. Za 13 let své existence prodal 8 mil. produktů více než 1,8 mil. zákazníků. CZC.CZ je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů.  CZC.CZ je ryze česká firma a zaměstnává přes 100 zaměstnanců (více na www.czc.cz).

Štítky: CZC.CZ