Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba zpovídá H1tachiho

2. 10. 2012 | 15:11 Všechny hry
Projekt manažer a jedna z hlavních postav PLAYzone s. r. o., Michal 'H1tachi' Nagy odpovídá na otázky redaktora eSuby, Tomáše 'Pospi' Pospíchala.
Výchozí obrázek

Projekt manažer a jedna z hlavních postav PLAYzone s. r. o., Michal 'H1tachi' Nagy odpovídá na otázky redaktora eSuby, Tomáše 'Pospi' Pospíchala.

eSuba
eSuba zpovídá H1tachiho

Zajímá vás, co se chystá na letošní Mistrovství ČR v počítačových hrách, jaké budou hlavní hry na PLAYzone do roku 2013? Nebo chcete vědět, co si přední osobnost českého proGamingu myslí o stavu naší scény a jejích organizacích?

To vše zodpovídá Michal 'H1tachi' Nagy, projekt manažer PLAYzone.cz, na webu eSuby. Celý rozhovor vede redaktor s titulem "Nejlepší redaktor roku 2011", Tomáš 'Pospi' Pospíchal, který se velmi cíleně ptá na nejdůležitější otázky současnosti.


Letošní MČR bude pod vedením Michala ještě větší než minulý ročník

Michal se v rozhovoru nebojí zabrousit i do kritiky ostatních důležitých portálů a organizací, příkladem toho může být i odpověď na otázku konkurence v Grunexu, české ESL a Hitpointu:

"Grunex - náša priama konkurencia aj vďaka spoločným partnerom, ktorá dobre vykrýva dieru na trhu v podaní Call of Duty ale inak mám pocit, že sa ešte len učí ako to robiť a vidím v nich aj nás pred pár rokmi. Niektoré ich kroky a spôsoby sú zaujimáve a je dobre, že tu sú, konkurencia je potrebná. Nespolupracujeme spolu, aj keď napríklad pri ESWC kvalifikácii som bol otvorený spolupráci, bohužiaľ umrela nakoniec na strane, ktorá ju iniciovala. Mám ale taký subjektivný pocit, že Grunex podľa reakcií iných portálov a tímov nemá tak nejak nikto v láske, boh vie prečo. Hitpoint je v pohode s smokom máme dobrý vzťah, spolupracujeme, len by si mohol dať občas aj poradiť a vypočuť aj iné názory.¨Ale to čo robí tak robí kvalitne a držím mu palce a verím, že sa raz aj spolu spravíme niečo veľké! Oh a skoro som zabudol na ESL CZ/SVK, ktorá sa konečne zas spojila resp rozdelila podľa kvalifikácie na EMS v CS:GO, ktorá bola mimochodom nadmieru "úspešná", toľko asi k ESL."

Celý rozhovor si můžete přečíst na webu eSuby - S H1tachim o MČR, české scéně i budoucnosti CoD na PZ.

Zdroj: eSuba.eu
Štítky: eSuba.eu, H1tachi, Pospi