Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE představuje grafické akcelerátory GeForce® 9600 GT

GIGABYTE GV-NX96T512H-B další generace jedno slotových herních PCI-Express 2.0 karet Taipei, Taiwan, 21. únor 2008 - GIGABYTE UNITED INC., přední výrobce základních desek, grafických karet a jiné výpočetní techniky dnes uvádí nejnovější grafické akcelerátory GV-NX96T512H-B, osazené grafickým procesorem NVIDIA GeForce® 9600 GT.  GIGABYTE GV-NX96T512H-B GeForce® 9600 GT s 512 MB GDDR3 paměti, přináší nejvyšší levely náročného herního vykreslování, přenese uživatele do zcela nové oblasti. GIGABYTE GV-NX96T512H-B má 64 stream procesor stejně jako podporu pro HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), poskytující High-Definition video v nejvyšší kvalitě utimátního domácího centra.
Výchozí obrázek

GIGABYTE GV-NX96T512H-B další generace jedno slotových herních PCI-Express 2.0 karet

Taipei, Taiwan, 21. únor 2008 - GIGABYTE UNITED INC., přední výrobce základních desek, grafických karet a jiné výpočetní techniky dnes uvádí nejnovější grafické akcelerátory GV-NX96T512H-B, osazené grafickým procesorem NVIDIA GeForce® 9600 GT.

 

GIGABYTE GV-NX96T512H-B GeForce® 9600 GT s 512 MB GDDR3 paměti, přináší nejvyšší levely náročného herního vykreslování, přenese uživatele do zcela nové oblasti. GIGABYTE GV-NX96T512H-B má 64 stream procesor stejně jako podporu pro HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), poskytující High-Definition video v nejvyšší kvalitě utimátního domácího centra.

GIGABYTE GV-NX96T512H-B je kompatibilní s novou architekturou PCI Express 2.0, která je mostem k náročným hrám a aplikacím budoucnosti díky své 5 Gb/s PCI Express 2.0 šířce pásma (dvakrát více než první generace PCIe). Dále podporuje DirectX® 10, nejnovější unifikované shadery se Shader Model 4.0. Grafická karta GIGABYTE GV-NX96T512H-B přináší realistické herní efekty a výhody Microsoft® Windows Vista Premium, včetně plného rozhraní aero.

GIGABYTE GV-NX96T512H-B rovněž podporuje nejnovější technologie společnosti NVIDIA jako GigaThread™, tedy schopnost zpracovávat paralelně vysoké množství výpočtů, dále technologii NVIDIA Quantum Effects™, která přináší zcela nové možnosti simulování a renderování fyziky přímo v GPU a konečně technologii Lumenex™ engine s 16x Anti-aliasing a 128-bit floating point High-Dynamic-Range (HDR).

GIGABYTE GV-NX96T512H-B podporuje NVIDIA Extreme High Definition™ (XHD) a nejnovější video výstupy, včetně Dual Dual-Link DVI s duálním rozlišením 2560X1600. Na rozdíl od předchozích generací GPU, NVIDIA GeForce® 9600GT má zabudovaný video procesor starající se o ostrý, kvalitní obraz a vysoce čistý video playback.

Pro více informací o GIGABYTE GV-NX96T512H-B, prosím navštivte VGA stránky GIGABYTE:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Default.aspx

GIGABYTE UNITED INC.

GIGABYTE UNITED INC., byla založená v prosinci roku 2006, jako dceřiná společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd., která je za 20 roků své působnosti považována za předního výrobce základních desek ve světě. GIGABYTE UNITED INC. se zaměřuje na značkové základní desky a grafické karty GIGABYTE. Filozofií a závazkem společnosti je dodávat svým zákazníkům produkty a služby v nejvyšší kvalitě a v nejnovějším provedení.

Aby GIGABYTE UNITED INC. vyhověla požadavkům a trendům dnešního vysoce konkurenčního, rychle se měnícího trhu a pokračovala v přizpůsobování technologií širokému spektru digitálních řešení, plně využívá své klíčové zdroje, včetně výzkumného a vývojového týmu, stejně jako profesionálního prodejního a marketingového týmu. GIGABYTE UNITED INC. bude nyní i v budoucnosti pokračovat v budování unikátního ducha a kultury, díky které je GIGABYTE jednou z nejpřednějších značek.