Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE odhalil nejnovější grafickou kartu pro hardcore hráče

Dual GPU GIGABYTE GV-NX98X1GHI-B Taipei Taiwan, 31. března, 2008 - GIGABYTE UNITED INC., přední výrobce základních desek, grafických karet a jiné výpočetní techniky uvádí grafickou kartu GV-NX98X1GHI-B. Je vybavena dvěma grafickými procesory NVIDIA, poskytuje propracované 3D herní vykreslování k němuž využívá 1 GB GDDR3 paměti a 256 streamových procesorů. GV-NX98X1GHI-B podporuje native High Definition Multimedia Interface (HDMI) rozhraní potřebné k dosažení nejvyšších levelů grafické reality a multimediálních filmových efektů. Unikátní technologie NVIDIA Quad SLI® nabídne zvýšení výkonu pomocí 4-way AFR (Alternate Frame Rendering), což je světově nejrychlejší herní řešení pod Windows Vista.
Výchozí obrázek

Dual GPU GIGABYTE GV-NX98X1GHI-B

Taipei Taiwan, 31. března, 2008 - GIGABYTE UNITED INC., přední výrobce základních desek, grafických karet a jiné výpočetní techniky uvádí grafickou kartu GV-NX98X1GHI-B. Je vybavena dvěma grafickými procesory NVIDIA, poskytuje propracované 3D herní vykreslování k němuž využívá 1 GB GDDR3 paměti a 256 streamových procesorů.



GV-NX98X1GHI-B podporuje native High Definition Multimedia Interface (HDMI) rozhraní potřebné k dosažení nejvyšších levelů grafické reality a multimediálních filmových efektů. Unikátní technologie NVIDIA Quad SLI® nabídne zvýšení výkonu pomocí 4-way AFR (Alternate Frame Rendering), což je světově nejrychlejší herní řešení pod Windows Vista.

GIGABYTE GV-NX98X1GHI-B rovněž podporuje nejnovější technologie společnosti NVIDIA jako GigaThread™, tedy schopnost zpracovávat paralelně vysoké množství výpočtů, dále technologii NVIDIA Quantum Effects™, která přináší zcela nové možnosti simulování a renderování fyziky přímo v GPU a konečně technologii Lumenex™ engine s 16x Anti-aliasing a 128-bit floating point High-Dynamic-Range (HDR).

GIGABYTE GV-NX98X1GHI-B podporuje NVIDIA Extreme High Definition™ (XHD) a nejnovější video výstupy, včetně Dual Dual-Link DVI s duálním rozlišením 2560X1600. Na rozdíl od předchozích generací GPU, NVIDIA GeForce® 9800GX2 má zabudovaný video procesor starající se o ostrý, kvalitní obraz a vysoce čistý video playback.

Pro více informací o GIGABYTE GV-NX98X1GHI-B, prosím navštivte VGA stránky GIGABYTE: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Default.aspx

GIGABYTE Upgrade Your Life

GIGABYTE má sídlo v Taipeji na Taiwanu, je znám jako přední značka IT odvětví, se zaměstnanci a obchodním kanálem téměř v každé zemi. Byl založen v roce 1986, začínal s výzkumem a vývojem základních desek a brzy se stal čelní společností na trhu. Později přidal do portfolia k základním deskám a už i grafickým kartám další produkty, notebooky, desktopové počítače, digitální spotřebiče, servery, komunikace, mobilní telefony, handheldy a pokryl tak každý aspekt lidského života doma, nebo v práci. Každý den se GIGABYTE zamýšlí nad svým sloganem “Upgrade Your Life” a inovuje design a bezvadnou kvalitu a služby. Pro více informací navštivte www.gigabyte.com.tw.