Přejít k hlavnímu obsahu

Creative uvádí kapesní videokameru VADO: uvidíte, natočíte a pošlete ... během okamžiku!

 
Vado je úžasně malá a lehká a umožňuje uživatelům okamžitě natáčet video a snadno je posílat na servery YouTube nebo Photobucket
 
Společnost Creative, celosvětový leader v produktech pro digitální zábavu, ohlásila kapesní videokameru Vado Pocket Video Cam. Zařízení, tak malé, že se bez problémů vejde do kapsy, pouzdra nebo dlaně, změní způsob, jakým lidé snímají, ukládají a sdílejí video - bude to rychlejší, snazší a zábavnější.
Výchozí obrázek

 

Vado je úžasně malá a lehká a umožňuje uživatelům okamžitě natáčet video a snadno je posílat na servery YouTube nebo Photobucket

 

Společnost Creative, celosvětový leader v produktech pro digitální zábavu, ohlásila kapesní videokameru Vado Pocket Video Cam. Zařízení, tak malé, že se bez problémů vejde do kapsy, pouzdra nebo dlaně, změní způsob, jakým lidé snímají, ukládají a sdílejí video - bude to rychlejší, snazší a zábavnější.

Vado bude k dostání ve stříbrné nebo zářivě růžové barvě. Je velmi tenká, váží méně než 90 gramů a znamená průlom v provedení videokamer. Stisknutí tlačítka je vše, co potřebujete k zachycení důležitých životních okamžiků od prvních krůčků vašeho dítěte ke sportovním senzacím nebo bláznivým dobrodružstvím s přáteli.

 

Mark Grover, evropský brand manažer Creative, popisuje, jak Vado Pocket Video Cam kompletně změní způsob natáčení a sdílení videa.

 

„Když se lidé dobře baví, je Vado neustále připravená zachytit neopakovatelné okamžiky, které se přihodí vždy, kdy to nejméně čekáte. Dá se velmi snadno používat a stisknutím jednoho tlačítka může nahrávat až dvě hodiny vysoce kvalitního videa. Nemá žádný pásek nebo disk, o který byste se museli strachovat, jen 2GB vestavěnou paměť plus odnímatelnou nabíjecí baterii, takže nevzniká žádný problém s vyhazováním vybitých baterií.

 

„Stačí porovnat Vado s konvenčními kamerami," pokračuje Grover. „máte je schované v brašně a chcete-li něco natáčet, trvá jejich příprava příliš dlouho ... hledáním volné pásky nebo disku přijdete o spoustu skvělých momentů. A přehrání těchto nahrávek do PC nebo na web může být velmi komplikované!

 

„Z hlediska jednoduchosti a spontánnosti je Vado tím pravým řešením."

 

Stejně neuvěřitelně jednoduché a rychlé jako natáčení videa je s Vado i přenos nahrávek a jejich sdílení s ostatními lidmi. Vestavěný USB konektor zapojíte do PC stejně jako flash disk. Vado má

 

 

svůj vlastní zabudovaný software, který uživatelům umožňuje zkopírovat video do počítače nebo jej snadno přehrát na YouTube nebo Photobucket.

 

Ke kameře Vado bylo navrženo mnoho různých doplňků včetně šikovného cestovního pouzdra, náhradních nabíjecích baterií, síťové nabíječky a AV kabelu pro připojení k televizoru.

 

Stručně o kapesní videokameře Creative Vado.

Tenká, lehká, kapesní provedení. Vestavěný dvoupalcový barevný LCD displej. Odnímatelná nabíjecí baterie. Videorozlišení VGA 640 x 480. Vestavěný USB konektor pro PC. Vestavěný software pro nahrávání videa na YouTube a Photobucket. Prodává se ve stříbrné nebo zářivě růžové barvě.

 

Více informací o Creative Vado naleznete na www.creative.com.

 

 

Cena

Doporučená cena je 2100,- Kč včetně DPH.

 

O společnosti Creative Labs

Creative Labs.je světový leader na poli digitální zábavy pro osobní počítače a internet. Firma známá díky zvukovým kartám Sound Blaster stála u zrodu multimediální revoluce a dnes určuje směry digitální zábavy na platformě PC takovými produkty, jako jsou osobní přehrávače Zen a MuVo. Inovativní hardware, vlastní technologie, aplikace a služby využívají předností internetu a přinášejí spotřebitelům zážitek z digitální zábavy ve špičkové kvalitě kdekoli a kdykoli.

Sídlo společnosti Creative Technology založené v roce 1981 je v Singapuru. Divize Creative Labs Europe byla založena v roce 1983 s cílem získat odpovídající podíl na rostoucím evropském trhu. Její ústředí a provozní centrum EOTC (Europe Operations/Technical Center) stojí v irském Dublinu a poskytuje efektivní, lokalizované a regionálně přizpůsobené služby týkající se dodávek produktů na evropský trh. Poskytuje také strategickou zákaznickou podporu obchodním pobočkám Creative v Beneluxu, Dánsku, Francii, Německu, Itálii, Polsku, Portugalsku, Španělsku, Švédsku a Spojeném království. V Evropě nyní Creative zaměstnává okolo 350 lidí.

 

Pro více informací navštivte: www.cz.europe.creative.com