Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte, eSuba.Ladies, SGC a Toni pozvaný na ESWC Masters!

Nedávno bol zverejnený zoznam prihlásených tímov na ESWC Masters na ktorom nechýbali ani česko slovenské tímy či hráči. Práve dnes bol vydaný oficiálny zoznam pozvaných na ktorom figuruje hneď niekoľko Čechov a Slovákov! Poďme si to prejsť pekne postupne.

V najsledovanejšej hre, Counter-Strike 1.6, dostal pozvanie český tím nEophyte.AVG, ktorý ale podľa vyjadrenia manažéra tohto multiklanu, Roman „TombeR“ Bucháček néma ešte celkom doriešenú zostavu v akej pocestuje do Paríža:"Ohledně sestavy, která se tohoto prestižního turnaje zůčastní zatím bohužel není zcela jasno. Sestava nEophyte1.6, která se na ESWC masters přihlásila, je již jiná - hráči Johan a Emil už u nás aktuálně nepůsobí a nehrají za tým nEophyte.AVG. Nová sestava naopak jakoby "profoukla" a začala poslední dobou podávat po příchodu dvou "nováčků" velmi přesvědčivé výsledky a zlepšil se i obecný přístup k tréninku a hrači mají své jasné cíle. Jako hlavní manager nEophyte jsem samozřejmně jasně pro to, aby na ESWC jela aktuální sestava, která se zároveň následně popere i o titul mistrů ČR a WCG finále. Jakékoliv jine řeseni by z mého úhlu pohledu znamenalo velký krok zpět - jednak prerušení dlouhodobějšího treninkového plánu aktualní sestavy, za druhé účast na ESWC s pěticí hráčů, ze které někteří už ani aktivně nehrají a také nemožnost se na prestižní LAN dokonale připravit. Jsem určitě proti jakémukoliv skládaní týmu jen "na jednu LAN" .. kór když se jedná o tak prestižní herní událost, jakou je ESWC Masters, kde bychom se jako jedniní domácí zástupci mužského CS 1.6 meli proti absolutní světové špičce snažit ukázat v co nejlepsim světle."
Výchozí obrázek

Nedávno bol zverejnený zoznam prihlásených tímov na ESWC Masters na ktorom nechýbali ani česko slovenské tímy či hráči. Práve dnes bol vydaný oficiálny zoznam pozvaných na ktorom figuruje hneď niekoľko Čechov a Slovákov! Poďme si to prejsť pekne postupne.

V najsledovanejšej hre, Counter-Strike 1.6, dostal pozvanie český tím Česko nEophyte.AVG, ktorý ale podľa vyjadrenia manažéra tohto multiklanu, Česko Roman „TombeR“ Bucháček néma ešte celkom doriešenú zostavu v akej pocestuje do Paríža:

"Ohledně sestavy, která se tohoto prestižního turnaje zůčastní zatím bohužel není zcela jasno. Sestava nEophyte1.6, která se na ESWC masters přihlásila, je již jiná - hráči Johan a Emil už u nás aktuálně nepůsobí a nehrají za tým nEophyte.AVG. Nová sestava naopak jakoby "profoukla" a začala poslední dobou podávat po příchodu dvou "nováčků" velmi přesvědčivé výsledky a zlepšil se i obecný přístup k tréninku a hrači mají své jasné cíle. Jako hlavní manager nEophyte jsem samozřejmně jasně pro to, aby na ESWC jela aktuální sestava, která se zároveň následně popere i o titul mistrů ČR a WCG finále. Jakékoliv jine řeseni by z mého úhlu pohledu znamenalo velký krok zpět - jednak prerušení dlouhodobějšího treninkového plánu aktualní sestavy, za druhé účast na ESWC s pěticí hráčů, ze které někteří už ani aktivně nehrají a také nemožnost se na prestižní LAN dokonale připravit. Jsem určitě proti jakémukoliv skládaní týmu jen "na jednu LAN" .. kór když se jedná o tak prestižní herní událost, jakou je ESWC Masters, kde bychom se jako jedniní domácí zástupci mužského CS 1.6 meli proti absolutní světové špičce snažit ukázat v co nejlepsim světle."

Ďalším pozvaným klanom v hre CS 1.6 je ženská sekcia multiklanu Evropská Unie eSuba.HAL3000. Poďla vyjadrenia manažéra eSuby.HAL3000, Česko Ladislav "Nodlle_____" Dyntar sa dievčatá na ESWC Masters veľmi tešia:

"Holky jsou z této novinky nadšeny a všichni se na celou akci ohromně těšíme. Věřím, že se náš tým dokáže kvalitně připravit a na turnaji překvapí i papírově o hodně silnější soupeřky. Pokud se nemýlím, jedná se o první dívčí česko/slovenskou sekci, která se podívá do zahraničí a uděláme vše pro to, aby se na tuto akci jen tak nezapomnělo ;)"

Posledným pozvaným tímom je slovenská DOTA sekcia klanu Slovensko SGC, ktorá aktuálne patrí k absolútnej špičke na svete o čom svedčí aj tretie miesto na poslednom MYM Pride Defending. Štvoricu pozvaných uzatvára český hráč TrackmanieForever, Česko Antonín "Toni" Bláha.

Gratulujem všetkým, ktorí dostali invite a prajem veľa šťastia v Paríži!!!

Zdroj: www.eswc.com