Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Finále

23. 1. 2010 | 19:36 Counter Strike 1.6
Po vyčerpávající skupinové fázi a následnému play off, se do finále dostali dva ze čtyř favoritů tohoto turnaje. Týmy SnoopyGame a .slovenští suicide , kdo z nich ukořistí pět tisíc korun?Před začátkem turnaje by si všichni řekli, že ve finále se potkají eSuba a NecroRaisers. Tyto dva klany ovšem čeká zápas o třetí místo. Namísto nich si finále užijí na LANu již tradičně skvělí SnoopyGame a překvapení semifinálového duelo, suicide. Ti po krásném obratu z 9-15 vyhráli 21-16 a zasloužili si tak post ve finále po boku Snoopy.
Výchozí obrázek

Po vyčerpávající skupinové fázi a následnému play off, se do finále dostali dva ze čtyř favoritů tohoto turnaje. Týmy SnoopyGame a .slovenští suicide , kdo z nich ukořistí pět tisíc korun?

Před začátkem turnaje by si všichni řekli, že ve finále se potkají eSuba a NecroRaisers. Tyto dva klany ovšem čeká zápas o třetí místo. Namísto nich si finále užijí na LANu již tradičně skvělí SnoopyGame a překvapení semifinálového duelo, suicide. Ti po krásném obratu z 9-15 vyhráli 21-16 a zasloužili si tak post ve finále po boku Snoopy.

{#Česká Republika} SnoopyGame vs suicide {#Slovenská Republika}
SnoopyGame : Monty, Fantomas, small, gcko, D^emo
suicide : benq1, nim, X-RaY, StaN, baf0
de_dust2
HLTV : cs1.playzone.cz:10015
Sázky

Jak jsem již řekl, zápas o třetí místo se rozhodne mezi oslabenou eSubou a silnými NecroRaisers. Kdo vyhraje?

{#Česká Republika} eSuba vs NecroRaisers {#Česká Republika}
eSuba : kicul, jckl, jRi, gns, selby
NecroRaisers : zEro, petras, arsas, zigurat, pepik
de_dust2
HLTV :  cs1.playzone.cz:10016
Sázky

Přijďte fandit i vy svým oblíbencům na HLTV!