Přejít k hlavnímu obsahu

ESL: King of the Hill CS:S

25. 1. 2010 | 12:20 Counter Strike: Source
25. ledna - Připravili jsme si pro hráče hry CS:S speciální herní mód jenž nese název "King of the hill" neboli "Král kopce". O co vlastně jde a jak to celé funguje se dozvíte dále.
Výchozí obrázek

25. ledna - Připravili jsme si pro hráče hry CS:S speciální herní mód jenž nese název "King of the hill" neboli "Král kopce". O co vlastně jde a jak to celé funguje se dozvíte dále.


King of the Hill je založen na jednoduchém principu. Tuto soutěž může hrát uplně každý, kdo vlastní originální verzi hry. Stačí se připojit na náš KOTH Deathmatch server a hrát a ten kdo to nejvíc "dává" bude v předních příčkách tabulky přímo na ESL! Deathmatche jsou ideálním místem pro trénink aimu, tak proč netrénovat a ještě k tomu zároveň soutěžit. Přejdeme rovnou k věci.

Co je to King of the Hill?

King of the Hill není nic jiného než zpracování statistik z herního serveru. Pokud hraješ na námi určeném serveru, který je vybaven možností zpracování statistik, máme možnost tyto statistiky využít na ESL a vytvořit systém hodocení.

Co můžu získat?

Kromě speciálního ocenění ve formě medaile do profilu hráče (viz níže) Je možné získat také bezplatný Premium účet v délce jednoho měsíce. Podmínkou je být nejlepším hráčem (umístit se na prvním místě).

Jak dlouho trvá KotH?

KotH trvá neomezeně dlouho, ale každý měsíc probíhá vyhlášení výsledků. Vždy první den v měsíci jsou statistiky vynulovány.
Upozornění: Poslední den v měsíci není z technických důvodů započten do umístění.

Jak funguje hodnocení?

Každý je hodnocen podle "podílu". Tato hodnota vyjadřuje efektivitu hráče a je vypočtena jako počet zabití na druhou podělený počtem smrtí.

Dostanu za hru na KotH serveru ESL Level body?

Ano, hráči na KotH serveru dostávají body do ESL Level systému. Za každou odehranou hodinu na serveru je přiděleno 20 XP.

Tolerují se na serveru cheateři?

Samozřejmě že ne. Pokud máš podezření, že se jasně jedná o cheatera, potom:

- udělej Status-Screenshot
- nahraj Spectator-Demo daného hráče
- poznamenej si datum, čas a server
- vyhledej link na profil daného hráče

Tyto údaje poté zašli přes support, my toto podezření ověříme. Pokud bude hráči prokázáno použití cheatů, dostane samozřejmě 12 trestných bodů.

Hlavní sponzor

IP ADRESA NA KOTH DEATHMATCH SERVER

85.93.15.152:27000


Další informace se dočtete na stránkách ESL.eu

by xrN

Zdroj: ESL.eu