Přejít k hlavnímu obsahu

Velká aktualizace turnajového systému - část 1.

15. 8. 2010 | 18:01 Všechny hry
Prakticky každý prázdninový víkend oznamujeme nějakou novinku na PLAYzone.cz. Minulý týden jsme vítali nové menu a podstránky her, dnes bychom vám chtěli představit změny v našem turnajovém systému.
Výchozí obrázek

Prakticky každý prázdninový víkend oznamujeme nějakou novinku na PLAYzone.cz. Minulý týden jsme vítali nové menu a podstránky her, dnes bychom vám chtěli představit změny v našem turnajovém systému.

Křišťálová lupa 2010Turnajový systém na PLAYzone.cz se pomalu ale jistě stává jedním z nejlepších u nás i ve světě. Přesto neustále pracujeme na jeho vylepšeních, aby se u nás hrálo hráčům ještě pohodlněji.

Co jsme změnili a přidali?

Restrikce názvu týmu

Benevolentně nastavený systém umožňoval kapitánovi zadat prakticky jakýkoliv název. Toho ovšem velká část lidi zneužívala a vytvářela tak zmatek. Nově může mít název týmu maximálně 25 znaků (jeden z nejdelších názvů v ČR - inteRaction.Sennheiser - má znaků pouze 22) a smí obsahovat mimo písmen české klávesnice pouze tečku a pomlčku. Jiné znaky nejsou dovoleny.

Upload screenshotů v turnajích

V turnajích je připraven modul pro nahrávání screenshotů. U NightCupů jsou screenshoty zpravidla dobrovolné, některé turnaje je ale budou striktně vyžadovat a znemožní zadání výsledku BEZ nahrání daného počtu screenshotů.

Sestavy vícečlenných týmů

Pokud má tým v 5v5 turnaji v sestavě více než 5 hráčů. může kapitán přes několik málo kliknutí specifikovat, kdo přesně daný zápas hrál. To velmi usnadňuje orientaci, coverage a hlavně práci adminů při kontrole spouštění XAC. Pokud má tým stejně hráčů, jako je minimální počet při registraci, sestava se doplní automaticky. Hráči se vypisují jak s vlajkami, tak jejich avatary.

Tyto tři změny byly již dokončeny, otestovány a nasazeny na ostrý web, na dalších usilovně pracujeme, abychom je mohli představit co nejdřívě. A co byste uvítali v našem turnajovém systému vy?

Štítky: PLAYzone.cz Web