Přejít k hlavnímu obsahu

Fini opouští PlayZone

8. 11. 2010 | 21:17 Counter Strike 1.6
Organizace PlayZone se loučí se svou stávající finskou sestavou. Sekce se rozhodla sama odejít a přenechat místo lepšímu a silnějšímu týmu.
Výchozí obrázek

Organizace PlayZone se loučí se svou stávající finskou sestavou. Sekce se rozhodla sama odejít a přenechat místo lepšímu a silnějšímu týmu.

Finské pětici se po tři měsíce se dařilo odolávat atakům domácí scény. Ovšem těsně před začátkem finské DreamHack kvalifikace se od týmu odpojilo duo Timi "aslak" Verkkoperä - Aleksi "allu" Rundberg; oba přední finští hráči odešli k největším konkurentům PlayZone, k týmu munkka. Namotivovaná munkka pak přejela PlayZone na dvou mapách ve finále finské DreamHack kvalifikace a hráči okolo Joni "Freon" Huuma se rozhodli nepokračovat v zajetých kolejí.

Portálu HLTV.org Huumo prozradil, "Cítíme, že náše výkony z poslední doby nejsou pro PlayZone tak reprezentativní, jak by vedení chtělo. Navíc se nám nedostává takové podpory jako v minulosti, proto jsme se rozhodli odejít. Děkujeme všem z PlayZone za všechno, co pro nás v poslední době udělali."

Finský tým se ale nadále pere o přední příčky skupinové fáze Intel Extreme Masters 5, můžeme se tak těšit alespoň z toho, že se tým nerozchází a dává hraní druhou šanci.

Sestava ex-PlayZone.fi

{#Finsko} Joni "Freon" Huumo
{#Finsko} Ari "spin" Raimi
{#Finsko} Jirka "jigetus" Ryhti
{#Finsko} Matti "SPIKEONE" Järvinen
{#Finsko} Anton "RUMBLE" Mikkola

Zdroj: HLTV