Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky z české ESL

14. 1. 2011 | 03:52 Counter Strike 1.6
Česká sekce Electronic Sports League v nedávné době potvrdila příchod nového a silného partnera v podobě evropské společnosti VeryGames. Ta si pro české a slovenské hráče připravila nové herní servery.Pokud rádi hrajete na prvotřídních serverech VeryGames, můžete se radovat, neboť česká ESL právě před pár dny s tímto mocným gigantem spojila své síly. Připojte se i do soutěže, která právě v těchto dnech probíhá na stránkách ESL.
Výchozí obrázek

Česká sekce Electronic Sports League v nedávné době potvrdila příchod nového a silného partnera v podobě evropské společnosti VeryGames. Ta si pro české a slovenské hráče připravila nové herní servery.

Pokud rádi hrajete na prvotřídních serverech VeryGames, můžete se radovat, neboť česká ESL právě před pár dny s tímto mocným gigantem spojila své síly. Připojte se i do soutěže, která právě v těchto dnech probíhá na stránkách ESL.

Jste v této chvíli na vážkách ohledně koupi nového serveru? Chcete nějaký český nebo se chcete zaměřit na Evropu? Tak si zkuste zasoutěžit s ESL, kde právě v tuto chvíli probíhá soutěž o server od společnosti VeryGames.

Stačí, abyste k oficiální novince připsali "Chci VeryGames server!" a v neděli se třeba vy můžete stát vítězem této neobvyklé soutěže.

Zdroj: ESL