Přejít k hlavnímu obsahu

hakki a tween jedou 24-hodinový závod

Slovenská stár Erik "hakkiJr" Leštach a mladičký Marek "tween" Pacher se účastní čtyřiadvacetihodinového závodu. Po vzoru závodu v Le Mans tak hoši nastoupí na náročný souboj, jenž vykvetl v hlavách německých jezdců.Německá organizace COMPETO přišla s nápadem uspořádat závod na jeden celý den. Souboj předních evropských jezdců se bude hrát v Lap módě, takže ten nejlepší by mohl získat nejvíce 34.460 bodů. Vítězem se ale stane tým, který během 24 hodin projede nejvíce checkpointy.
Výchozí obrázek

Slovenská stár Erik "hakkiJr" Leštach a mladičký Marek "tween" Pacher se účastní čtyřiadvacetihodinového závodu. Po vzoru závodu v Le Mans tak hoši nastoupí na náročný souboj, jenž vykvetl v hlavách německých jezdců.

Německá organizace COMPETO přišla s nápadem uspořádat závod na jeden celý den. Souboj předních evropských jezdců se bude hrát v Lap módě, takže ten nejlepší by mohl získat nejvíce 34.460 bodů. Vítězem se ale stane tým, který během 24 hodin projede nejvíce checkpointy.

Každý jezdec ze čtyřčlenného družstva musí odjet minimálně čtyři hodiny, aby mu mohly být oficiálně započítány body. Naši dva slovenští zástupci, hakkiJr a tween, budou doplněni o německé duo Razer - Sky. Prvně jmenovaný řidič jezdí za britské Dignitas, druhý pak za Game.de. Dohromady si říkají "Bananas on Ectasy"

Kdy budou jezdit naši jezdci?

Už od 19:00 po okruhu bude jezdit Marek "tween" Pacher a o hodinu později nastoupí Erik "hakkiJr" Leštach. Společně pak nastoupí na "noční" službu od 3:00 do 9:00.

Pokud máte zájem sledovat naše zástupce, sledujte STREAM na stránkách COMPETO sports.