Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiální PLAYzone.cz GUI je zde

16. 1. 2011 | 03:06 Counter Strike 1.6
Portál PLAYzone.cz se po víc jak roce dočkal svého prvního herního GUI-e. Všichni máte možnost si nejnovější práci z našich řad vyzkoušet a řádně okomentovat.Po jeden celý měsíc jsme pro vás připravovali nejnovější přírustek do rodiny PLAYzone.cz. Nový GUI pro hráče Counter Strike 1.6 je dokonalým společníkem, který by neměl chybět nikomu z vás. Pokud často hráváte na našich serverech, zajisté využijete nejen výhody zabudovaného PLAYzone pluginu, ale také mnoho vychytávek okolo.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone.cz se po víc jak roce dočkal svého prvního herního GUI-e. Všichni máte možnost si nejnovější práci z našich řad vyzkoušet a řádně okomentovat.

Po jeden celý měsíc jsme pro vás připravovali nejnovější přírustek do rodiny PLAYzone.cz. Nový GUI pro hráče Counter Strike 1.6 je dokonalým společníkem, který by neměl chybět nikomu z vás. Pokud často hráváte na našich serverech, zajisté využijete nejen výhody zabudovaného PLAYzone pluginu, ale také mnoho vychytávek okolo.

 
Pro naše fanoušky jsme si připravili jak tmavou, tak světlou kombinaci pozadí

Jeho tvůrcem je Martin "skunk" Rotter, jenž už má na svém kontě například skvělý ESL GUI. Na tomto jeho nejnovějším počinu pracoval bezmála celý měsíc a jeho finální podobu můžete vidět právě zde. Při otázce, jaké ohlasy očekává nám řekl, "Ohlasy podle mě nebudou jen kladné, a to asi proto, že při tvorbě GUI jsem se nesoustředil pouze na grafickou stránku, ale hlavně na funkce a ergonomii. Jenže někteří uživatelé neobjeví a nevyzkouší všechna vylepšení, která GUI nabízí a koukají pouze na to jak GUI subjektivně vypadá, což je asi chyba. Ale ti zkušení harcovníci, co pročtou 'readme' zjistí, že vylepšení je skutečně hodně."

PLAYzone.cz GUI 1.0 stahujte ZDE

Ti z vás, kteří se probojovali na GIGABYTE LAN finále už nyní mohou počítat s tím, že tento GUI bude oficiálně předinstalován na počítačích. Doporučujeme ho tedy stáhnout a sžít se s ním.

Čekáme na všechny vaše ohlasy, jak kladné tak záporné. Doufáme ovšem, že se to nezvrtne v ohnivý flame. Případné chyby hlaste na tomhle foru.

Zdroj: PLAYzone