Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIV: Itálie podezřívá Černou Horu z cheatingu!

24. 1. 2011 | 18:04 Counter Strike 1.6
Italská reprezentace se po prohře s Černou Horou v prvním kvalifikačním kole ClanBase Nations Cupu ohrazuje cheatingem jednoho z protihráčů. Jak se k tomu staví komunita?Né tak často se ve světě objeví problém, který poukazuje na cheatera, jenž se provinil v jednom z nejdůležitějších zápasů letošního roku. Černá Hora, která Itálii porazila nakonec 2-1, měla ve svém středu hráče, jenž využil wallhacku jak proti týmu z apeninského poloostrova, ale také proti Portugalsku.
Výchozí obrázek

Italská reprezentace se po prohře s Černou Horou v prvním kvalifikačním kole ClanBase Nations Cupu ohrazuje cheatingem jednoho z protihráčů. Jak se k tomu staví komunita?

Né tak často se ve světě objeví problém, který poukazuje na cheatera, jenž se provinil v jednom z nejdůležitějších zápasů letošního roku. Černá Hora, která Itálii porazila nakonec 2-1, měla ve svém středu hráče, jenž využil wallhacku jak proti týmu z apeninského poloostrova, ale také proti Portugalsku.

Nemanja "N0sferatu" Pejovic byl včera nařknut z podvádění poté, co během první mapy dvakrát spadnul a zázračně se začal zlepšovat a táhnout černohorský tým k vítězství. Kapitán italské reprezentace Federico "uNd" Malizia portálu HLTV.org řekl, "Dívali jsme se na všechny dema s wallhackem a usoudili jsme, že Nemanja použil cheaty. Ihned jsme to oznámili adminům, že N0sfe a GIGI využili externího programu, ale druhý den nám oznámili, že nemůžou hráče zabanovat, protože nemají žádný důkaz."

Horkokrevné Italy nic nezastavilo a tak vytvořili následující video:

HLTV.org kontaktovala hráče Černé Hory, který se k této situaci vyslovil následovně. "Já sám jsem hrál z internetové kavárny, kde se na mě dívali i lidé. Svůj skill a um předvedu všem už na World Gaming Festival 2010. Zůstanu tedy klidný a ponechám tuto situaci bez komentáře. Jsem ale znepokojen z chování, kterým chtějí Termi a ostatní italští hráči omluvit svou špatnou hru."

Včera večer odehrál zápas i portugalský národní výběr, jehož představitele HLTV.org zkontaktovala a zeptala se, jak se mu proti nim hrálo. Kapitán Tiago "dzt" Gonçalves řekl, "V průběhu zápasu jsme si všimli opravdu divných akcí, ale hráli jsme dál, protože jsme chtěli vyhrát. Někteří naši přátelé, kteří sledovali zápas na HLTV nám poté řekli, že N0sfe nejspíš cheatoval."

Vše uzavřel kapitán italského výběru, který nakonec začal kopat i do samotné organizace portálu ClanBase.com. "Chtěl bych tímto i poukázat na to, jak lehké je na ClanBase cheatovat a jak hrozný systém a pravidla mají."

Co na to říkáte vy? Pokud máte zájem, demo proti Itálii si můžete stáhnout na tomto odkazu.

Zdroj: HLTV