Přejít k hlavnímu obsahu

Alternate a TBH nakonec v nových sestavách

26. 1. 2011 | 10:36 Counter Strike 1.6
Organizace Alternate aTTax a Team Bavarian Heaven se museli těsně před začátkem další sezóny ESL Pro Series podívat po nových hráčích. Jejich staré sestavy se bohužel rozpadly ještě dřív, než se začalo hrát, na koho se tak můžeme těšít?
Výchozí obrázek

Organizace Alternate aTTax a Team Bavarian Heaven se museli těsně před začátkem další sezóny ESL Pro Series podívat po nových hráčích. Jejich staré sestavy se bohužel rozpadly ještě dřív, než se začalo hrát, na koho se tak můžeme těšít?

Alternate loví u n!

Účastník víkendového Intel Extreme Masters šampionátu, organizace Alternate aTTax, odcestoval do Kyjeva bez jednoho z nejlepších hráčů německé scény. Direnc "seraph" Öz nechtěl s týmem odcestovat, neboť neměl důvěru ve své ostatní spoluhráče. Ještě v průběhu turnaje byl vyhozen a Alternate už museli hledat náhradu. Tu ale možná našli ve dvojici hráčů, kteří nejvíce udivovali svět v barvách n!faculty.

Dvojice nových hráčů byla z n!faculty vyhozena teprve před pár dny, to když manažeři vyhodili celou sestavu a přibrali novou, kterou vede Sidny "sh4dow" Burghardt. Christoph "chrizzo" Krämer v nových Alternate své místo již má, jeho bývalý spoluhráč Gerhard "gerdi" Grimm bude muset minimálně měsíc počkat. Organizace totiž nadále čeká, jak se vše vyvrbí okolo Kenyona "KenaN" Temmela, kterému bylo dáno ultimátum.

Sestava Alternate

{#Německo} David "CHEF-KOCH" Nagel
{#Spojené státy americké} Kenyon "KenaN" Temmel
{#Německo} Christian "ChRRRRp" Porten
{#Německo} Christian "crisby" Schmitt
{#Německo} Christoph "chrizzo" Krämer

{#Německo} Gerhard "gerdi" Grimm - záskok

TBH dávají šanci legendám

U Team Bavarian Heaven se po dvou letech, kdy dávali šanci hlavně mladým a novým hráčům, vrací ke starým a dobře známým jménům. Poté, co z pětičlenné sestavy zbyl pouze ruský hráč Paul "pwl" Woltschenko, se z různých koutů Německa poskládala papírově opravdu silná pětka. Bude to ale stačit?

Nejnovějším úlovkem je nyní již bývalá hvězda mousesports a vždy připravený Christian "Blizzard" Chmiel, kterého si můžeme všichni pamatovat z loňského roku, kdy vypomáhal mouz poté, co tragicky zesnul Antonio "cyx" Daniloski.

Z konkurenčních Alternate přichází Roman "Roman R." Reinhardt, který se po dlouhé době sejde právě s Chmilem opět v jednom týmu. Naposledy spolu válčili za staré mousesports, kde jsme mohli vídat i rakouskou stár Franze "gore" Burghardta, který je sice od března neaktivní, ale s TBH si minimálně jednu sezónu zahraje.

Sestavu doplní bývalý hráč mTw a myRevenge Michele "zonixx" Köhler a Dominik "d0m AZ" Wrabetz, který v posledním ročníku EPS reprezentoval n!faculty.

Sestava TBH.eSports

{#Ruská federace} Paul "pwl" Woltschenko
{#Německo} Christian "Blizzard" Chmiel
{#Německo} Roman "Roman R." Reinhardt
{#Německo} Michele "zonixx" Köhler
{#Německo} Dominik "d0m AZ" Wrabetz

{#Rakousko} Franz "gore" Burghardt

Zdroj: HLTV