Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIV: Island drtí Slováky!

26. 1. 2011 | 22:55 Counter Strike 1.6
Dnešní večer bude patřit všem fanouškům slovenské reprezentace. Nová generace se totiž pokusí dostat přes Island do základních skupin ClanBase Nations Cupu, podaří se jim to?Nový slovenský kapitán Tomáš "benq1" Masaryk volá do zbraně! Už dnes večer se totiž rozhodne o osudu jeho reprezentace, která se chce dostat do základních skupin a tam prorazit vstříc evropským úspěchům. Jejich prvním a možná i posledním soupeřem bude reprezentace Islandu, který má ve svém středu především hráče z Team Seven.
Výchozí obrázek

Dnešní večer bude patřit všem fanouškům slovenské reprezentace. Nová generace se totiž pokusí dostat přes Island do základních skupin ClanBase Nations Cupu, podaří se jim to?

Nový slovenský kapitán Tomáš "benq1" Masaryk volá do zbraně! Už dnes večer se totiž rozhodne o osudu jeho reprezentace, která se chce dostat do základních skupin a tam prorazit vstříc evropským úspěchům. Jejich prvním a možná i posledním soupeřem bude reprezentace Islandu, který má ve svém středu především hráče z Team Seven.

Slovensko

0

2
1

vs.

2

16
16

Island

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Stano "StaN" Levan
{#Slovenská Republika} Martin "gioTive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Jakub "kap1" Halas
 Sázky {#Island} Arnar "vargur" Ingvarsson
{#Island} Guðmundur "Trasgress" Sigurðsson
{#Island} "spiKe"
{#Island} "deNos"
{#Island} Gunnar "Chmztry" Sigurðsson

Komu fandíte vy? Vyhraje Slovensko a probojuje se do základních skupin?

Zdroj: ClanBase