Přejít k hlavnímu obsahu

Vybojuj si cestu do New Yorku

12. 3. 2011 | 02:44 Všechny hry
Už toto pondělí 14. března rozjede EA Czech soutěž o limitované edice her Crysis a Crysis 2, originální triko, peněžní poukázku na portál Frag.cz a jako monstr cena čeká jednoho ze soutěžících letenka do New Yorku! Co vlastně musíte udělat, abyste vyhráli alespoň jednu z těchto cen? Stačí od pondělí sledovat Twitter účet EA a facebookovské stránky Crysis CZ/SK, kde po dobu deseti dní vždy v deset hodin ráno uvedeme GPS lokaci, kde se nachází schránka s exkluzivním Crysis 2 obsahem!
Výchozí obrázek

Už toto pondělí 14. března rozjede EA Czech soutěž o limitované edice her Crysis a Crysis 2, originální triko, peněžní poukázku na portál Frag.cz a jako monstr cena čeká jednoho ze soutěžících letenka do New Yorku!

Co vlastně musíte udělat, abyste vyhráli alespoň jednu z těchto cen? Stačí od pondělí sledovat Twitter účet EA a facebookovské stránky Crysis CZ/SK, kde po dobu deseti dní vždy v deset hodin ráno uvedeme GPS lokaci, kde se nachází schránka s exkluzivním Crysis 2 obsahem!

Akce trvá až do 25. března, tedy do oficiálního dne vydání jedné z nejlepších herních pecek letošního jara. Vítěz zájezdu do New Yorku pak bude vybrán 1. dubna.

Deset dní, deset schránek, deset vítězů, kdo odcestuje do NY?

Sledujte

www.twitter.com/ea
www.facebook.com/crysis.czsk
www.ea.com/crysis-2

Zdroj: EA
Štítky: Crysis 2