Přejít k hlavnímu obsahu

0L0V0 v souboji s .ritch-em vítězí!

13. 3. 2011 | 04:16 Counter Strike 1.6
Slovenský moviemaker Matúš "0L0V0" Men se zúčastnil soutěže Movienations Pride, kde proti sobě bojují dvojice moviemakerů. Z prvního kola vyšel přední komunitní tvůrce jako vítěz.Původně se měla slovenská hvězda utkat s českým Jakubem "warean" Mlýnkem, který se ale své účasti vzdal. Matúš tak narychlo sehnal jiného moviemakera Radka ".rich" Richtera, který už víc jak dva roky na moviemaking nešáhl.
Výchozí obrázek

Slovenský moviemaker Matúš "0L0V0" Men se zúčastnil soutěže Movienations Pride, kde proti sobě bojují dvojice moviemakerů. Z prvního kola vyšel přední komunitní tvůrce jako vítěz.

Původně se měla slovenská hvězda utkat s českým Jakubem "warean" Mlýnkem, který se ale své účasti vzdal. Matúš tak narychlo sehnal jiného moviemakera Radka ".rich" Richtera, který už víc jak dva roky na moviemaking nešáhl.

Soutěž Movienations Pride spočívá v tom, že dva moviemakeři dostanou určitý balíček fragů, pět dní a písničku. To vše musí dát do jeden a půl minutového videa a přesvědčit adminy Movienations, že právě jejich video je lepší. Pojďme se podívat, s čím soutěžili Matúš a Radek v prvním kole:

Matúš "0L0V0" Men - Sunrise

Radek ".rich" Richter - Fastmovie

Zdroj: Movienations
Štítky: Movienations