Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries KoTH #4: Poslední šance se registrovat!

13. 3. 2011 | 13:39 Counter Strike 1.6
Už dnes ráno začaly registrace do již čtvrtého turnaje série SteelSeries King of The Hill. Přihlašte se co nejdříve a pokuste se sesadit dosavadní třínásobné krále a vítěze, eXtatus.
Výchozí obrázek

Už dnes ráno začaly registrace do již čtvrtého turnaje série SteelSeries King of The Hill. Přihlašte se co nejdříve a pokuste se sesadit dosavadní třínásobné krále a vítěze, eXtatus.

Poslední turnaj opanovali opět hráči eSuby, kteří tak podruhé dostali šanci porazit dosavadní uchvatitelé kopce, eXtatus. Ti ale prokázali skvělou týmovou hru a na konci února se mohli radovat ze třetího vítězství v řadě. Jak to ale bude tentokrát, kdy se eXtatus nedaří v GIGABYTE lize? Vrátí se král na vrchol nebo korunní princové budou nadále vládnout česko-slovenské scéně?

Registrace

Každý tým, který se zúčastní dnešního turnaje, musí být registrován do 5v5 Classic 2011/1. Kdo nebude registrován v naší clanbase, nemůže počítat s tím, že si zahraje.

Další důležitou informací je změna hráče v sestavě. Pokud totiž chcete vyměnit jednoho hráče v týmu, musíte odhlásit celý tým a znovu ho přihlásit.

Je nutné, aby hráči potvrzovali svou účast během časového intervalu, který naleznete v detailu turnaje a v záložce "Můj tým". Pouze kompletně potvrzené týmy se mužou účastnit tohoto turnaje, tým který nebude mít potvrzenou účast před začátkem turnaje bude automaticky vyřazený.

Upozornění na pravidla

  • Pokud hráč dodá SG v JPG, tým bude bez možnosti odvolání vyřazen, i když dodá druhý screen ve formátu .BMP (platí i v případě dema)
  • Nepotvrzení výsledku se trestá banem
  • Nepotvrzený hráč a host nesmí do turnaje zasáhnout

Systém turnaje

Týmy budou systémem rozlosovány do Single Elimination pavouka a zahrají si vybrané mapy. Turnaj se bude hrát každých 14 dní.Velké finále o korunku krále se odehraje vždy ve čtvrtek od 20:00 systémem BO3 kdy první mapu volí admin a další mapu tým který prohrál zároveň i se stranou za kterou začne.

Rozdělení cen

1. místo - 160€

Komunikace

Veškerá komunikace s adminem turnaje probíhá pouze přes IRC #playzone.cs a soukromé zprávy na PLAYzone.cz, přítomnost zástupce týmu na IRC je povinná po celý průběh turnaje.

 Více informací o celé soutěži najdete na oficiálních stránkách SteelSeries King of the Hill pro Česko a Slovensko.

Zdroj: PLAYzone
Štítky: SteelSeries KoTH