Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vybrat vhodný herní server s hrami online?

8. 1. 2012 | 14:47 Všechny hry
Na českém internetu je nepřeberné množstí herních portálů a ještě více samotných her na nich. Problémem portálů s hrami online je nepřeberné množství her, kde část z nich je pouze do počtu. Těžko na první pohled můžeme zjistit jaká hra je kvalitní a která ne. Protože při výběru vhodného portálu doporučuji koukat na herní portály které mají na webu hodnocení daných flashových her, případně možnost zobrazení nejhranějších her v rámci onoho webu. To nám může velmi usnadnit práci při hledání zábavné hry na odpoledne.
Výchozí obrázek

Na českém internetu je nepřeberné množstí herních portálů a ještě více samotných her na nich. Problémem portálů s hrami online je nepřeberné množství her, kde část z nich je pouze do počtu. Těžko na první pohled můžeme zjistit jaká hra je kvalitní a která ne. Protože při výběru vhodného portálu doporučuji koukat na herní portály které mají na webu hodnocení daných flashových her, případně možnost zobrazení nejhranějších her v rámci onoho webu. To nám může velmi usnadnit práci při hledání zábavné hry na odpoledne. Tyto kriteria splňuje například web poggo.cz, který navíc umožnuje návštěvníkům poslouchat rádio online nebo uložit si své oblíbené hry do složky "oblíbené". Samozřejmostí je přehledné řazení her do kategorií, stručný popis hry s popisem ovládání a pravidelné přidávání nových flashových her.

Farmářské hry

Jednou z velmi populárních kategorií, kterou bych Vám rád představil jsou farmářské hry ( také občas nazývané jako tzv. farma hry ). Ve farmářských hrách je tvým úkolem postarat se o svou farmu jako správný hospodář. V těchto hrách často pěstujete různá hospodářská zvířata, která produkují vejce, mléko, maso atd. a na tržišti tyto suroviny prodáváte a získáváte tak za ně peníze. Za peníze dále můžete vylepšovat svou farmu a zvyšovat tak svou produktivitu. Cíle v těchto hrách jsou různorodé, ale nejčastěji to bývá dosáhnout behěm nějaké časového limitu nějakého stupně rozvoje farmy.

Jednu konkrétní hru bych Vám v tomto článku rád představil. Jde o hru Farm Frenzy 3, ve které pěstujete na své farmě perličku kropenatou, která potřebuje k produkci tížených vajec krmit trávou. Tedy pěstujte traviny a na ně si pořizujte nové perličky. Čím více perliček máte, tím rychlejší Vaše produkce vajec je. Cíle v této hře jsou různorodé. Tato hra se stává velmi oblíbenou, pro svojí jednoduchost a nápaditost. Spustit hru Farm Frenzy 3!