Přejít k hlavnímu obsahu

TWC QR2: Česko prohrává s Portugalskem 1:2

25. 8. 2016 | 12:00 Counter-Strike 2
 Pokud nemáte dnes nějaký důležitý plán, přijďte podpořit naší reprezentaci ve vyřazovacím zápase druhého kvalifikačního kola The World Championship!UPDATE #1: Po skvělé úvodní mapě, kdy Češi porazili Portugalce 16:5, došlo k vystřízlivění. Chyby v teamplayi nás stáli hodně bodů a reprezentace po dvou dalších prohrách (7:16 a 9:16) vypadává z turnaje. Hráčům nicméně gratulujeme, svými výkony předvedli, že mají na širší evropskou špičku.
Výchozí obrázek

 

Pokud nemáte dnes nějaký důležitý plán, přijďte podpořit naší reprezentaci ve vyřazovacím zápase druhého kvalifikačního kola The World Championship!

UPDATE #1: Po skvělé úvodní mapě, kdy Češi porazili Portugalce 16:5, došlo k vystřízlivění. Chyby v teamplayi nás stáli hodně bodů a reprezentace po dvou dalších prohrách (7:16 a 9:16) vypadává z turnaje. Hráčům nicméně gratulujeme, svými výkony předvedli, že mají na širší evropskou špičku.


Po skvělém výkonu proti týmu z Bosny a Hercegoviny, i dnes, kapitán David "KAPARZO" Lacina, postaví proti "oslabené" portugalské sestavě tu nejsilnější pětku, jakou může dát dohromady. "Předem bych chtěl pochválit naše kluky, kteří proti Bosně hráli. Patří jim můj dík a veliká pochvala. Sestava dozná jen jedné změny. Vrací se ZEDKO, který v minulém zápase nemohl nastoupit. Věřím, že s ním budeme silnější. Ta šance postupu do skupin je veliká a nechceme si ji nechat ujít. Musíme ale hrát s respektem a nepodceňovat našeho soupeře, protože jinak by se nám to mohlo vymstít," prozradil David.

A je to pravda, Portugalsko nakonec bude hrát v sestavě - Pizituh, ScRm, KillDream, ZELIN, rmn, což je mix mládí a zkušeností týmu AlienTech a navíc všichni tito hráči navíc dokonce hráli minulý ročník turnaje. Jak ale kapitán dodává, "i kdyby hrál Fox, nesmí nám to nahnat strach. Všichni jsme stejní, hrajeme jednu a tu samou hru. Když to funguje v týmu, tak se vyhrává." Stejně jako u minulého zápasu, tak i tentokrát bude tým z trenérské lavice vést Roman "Blade" Pilný.

Česko {#Česká Republika}
vs.{#Portugalsko} Portugalsko
KAPARZO {#Česká Republika}
oKKo {#Česká Republika}
ZEDKO {#Česká Republika}
DEV7L {#Česká Republika}
BLUEE {#Česká Republika}
 
{#Portugalsko} rmn
{#Portugalsko} KilLDreaM
{#Portugalsko} ZELIN
{#Portugalsko} ScRm
{#Portugalsko} Pizituh
 DNES 19:00 
1 

 2

Takže jen opáčko, dneska od 19:00 na streamu z E-FRAG.net!