Přejít k hlavnímu obsahu

WCG 09 Přehled Vítězů - Warcraft III

21. 11. 2009 | 20:43 Warcraft 3
Pokračujeme v přehledu vítězů z nedávného World Cyber Games, dnes Warcraft III : The Frozen Throne.Nejsledovanější turnaj celé akce. Asi tak bych pojmenoval soutěž ve W3, neboť zde se upínalo nejvíce očí a nadějí. Domácí špička v čele s Weiliang "Fly100%" Lu-em chtěla tento turnaj proměnit v menší domácí turnaj. Šanci měli, v play off byli hned tři zástupci pořádájící země. Ovšem proti nim stála evropská a jihokorejská špička.
Výchozí obrázek

Pokračujeme v přehledu vítězů z nedávného World Cyber Games, dnes Warcraft III : The Frozen Throne.

Nejsledovanější turnaj celé akce. Asi tak bych pojmenoval soutěž ve W3, neboť zde se upínalo nejvíce očí a nadějí. Domácí špička v čele s Weiliang "Fly100%" Lu-em chtěla tento turnaj proměnit v menší domácí turnaj. Šanci měli, v play off byli hned tři zástupci pořádájící země. Ovšem proti nim stála evropská a jihokorejská špička.

InFi
Foto: sk-gaming.com

Už v prvním kole vypadl Li "Sky" Xaofeng na ruském Dmitryi "Happy" Kostinovi. Ten si pak poradil i s francouzským Yoanem "ToD" Merlem, ale pak následovali prohry s Xuwen "Infi" Wang-em a v zápase o třetí místo přišla prohra s jihokorejským June "Lyn" Park-em.

Ve finále se nakonec ocitli dva čínští hráči. A to Xuwen "Infi" Wang a favorit turnaje, Weiliang "Fly100%" Lu.Kdyby se mělo vsázet dle tabulek, jistě by všichni vsadili na Fly100%, ale Infi ukázal, že se do finále nedostal přes korejského Moon-a jen tak nalehko.

Na první mapě se dařilo více prvně jmenovanému, ten získal nejen bodový, ale hlavně psychologický náskok před svým zkušenějším soupeřem. Na Turtle Rocku udeřil plnou silou Weiliang a bylo srovnáno. Infi pak na třetí mapě zasadil tvrdou ránu do Fly100%-ovi ekonomiky a pak už jen bylo otázkou, za jak dlouho zničí infi svého soupeře.

Konečné pořadí

1. {#Čína} Xuwen "Infi" Wang
2. {#Čína} WeiLiang "Fly100%" Lu
3. {#Korejská republika} June "Lyn" Park

Video 1

Video 2

Video 3

 

Co říkáte na videa? Zítra Vám přineseme podrobnou zprávu z turnaje v Counter Strike 1.6!