Přejít k hlavnímu obsahu

4Kings LAN 2011 i s účastí nEophyte?

26. 12. 2010 | 12:10 Counter Strike 1.6
Český klub nEophyte se začátkem listopadu vrátil do koloběhu česko-slovenské scény. Bohužel pro tým se následných pár věcí obrátilo proti nim. Se začátkem nového roku ale přichází i nové plány, uvidíme nEophyte na 4Kings LAN 2011?
Výchozí obrázek

Český klub nEophyte se začátkem listopadu vrátil do koloběhu česko-slovenské scény. Bohužel pro tým se následných pár věcí obrátilo proti nim. Se začátkem nového roku ale přichází i nové plány, uvidíme nEophyte na 4Kings LAN 2011?

Velká 4Kings 2011 LAN (čtěte o turnaji více zde) má načnout novou éru britského gamingu a možná v první stopě bude i česká a slovenská značka. Jedním z přihlášených týmů jsou i čeští nEophyte, kteří by se v březnu mohli vydat směr Readinga a tam zkusit uhrát skvělý výsledek proti předním týmům Evropy.


nEophyte ještě v barvách NecroRaisers na DreamHack Winter 2009 (foto: Hitpoint.cz)

Podle posledních informací a podle naposledy aktualizovaného seznamu přihlášených týmů (ZDE), si můžete všimnout, že na jednu z prvních velkích akcí roku dorazí i norské týmy NEB-Gaming a DeathWish, kteří v Evropě už něco znamenají a vyzkoušeli si nejednu velkou akci. Zeptali jsme se vedení nEophyte, přesněji Romana "ChocoTuX" Stejskala, na to, jestli pojede CS 1.6 sekce českého klubu na turnaj. "Celá existence nEophyte není jistá (skrz složité hledání sponzorů), takže co bude v březnu, uvidíme. Každopádně pokud se podaří jednání se sponzory dotáhnout do konce, tak na 4Kings lance kluky s největší pravděpodobností uvidíme," prozradil a na otázku ohledně Fantomase a příchodu nového hráče dodal, "Okolo Fantomase máme málo informací a pravděpodobně i on sám pořádně neví, co ho příští rok čeká. Kdo bude 5 hráčem uvidíme taky podle financí, ale rozhodně budu na kluky tlačit, aby už v lednu měli konečně hotovou." Zeptali jsme se také, jestli je to i menší generálka na DreamHack Summer, kam by nEophyte mohli v červnu odcestovat. "Samozřejmě jsou to zkušenosti pro tým do dalších turnajů, ale hlavně proč jsem s touto lankou souhlasil je, že kluci zde mají velké šance na dobré umístění a nebude to jak na velkých akcí, kde budou bojovat jen o postup ze skupiny."

4Kings LAN 2011 se koná koncem března v anglickém Readingu a už nyní je jisté, že se ho zúčastní přední britské, nizozemské, belgické a norské klany.

Zdroj: 4Kings