Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžte s eSubou o grafickou kartu ATI Radeon HD 6870!

12. 10. 2011 | 09:35 Všechny hry
Tisková správa - Jelikož si vaší přízně a podpory vysoce ceníme, rozhodli jsme se pro vás připravit další soutěž, v níž hlavní cenou bude špičková grafická karta ATI Radeon HD6870! Dále můžete vyhrát zboží od e-shopu eSubaWear a také spousty kreditů od serveru Share-Rapid. Zúčastnit se je přitom tak snadné!
Výchozí obrázek

Tisková správa - Jelikož si vaší přízně a podpory vysoce ceníme, rozhodli jsme se pro vás připravit další soutěž, v níž hlavní cenou bude špičková grafická karta ATI Radeon HD6870! Dále můžete vyhrát zboží od e-shopu eSubaWear a také spousty kreditů od serveru Share-Rapid. Zúčastnit se je přitom tak snadné! Stačí mít pouze vlastní profil na sociální síti Facebook, vyfotit své pařanské doupě a poté mít jen dostatek štěstí! Již v úvodu jsme zhruba naznačili, oč vlastně půjde. Tentokrát bude soutěž plně propojená s naší stránkou na síti Facebook. Zúčastnit se jí může opravdu každý, nestanovujeme žádné věkové hranice. Prakticky stačí pouze splnit to, co bylo řečeno výše. A tedy mít vlastní Facebook profil, být fanouškem eSubácké FB základny a vyfotit svůj herní koutek. A jako každá jiná soutěž, i tato má své pravidla, kterými se musí všichni účastníci řídit.


Důležitým bodem je, aby na vaší fotce (můžete vyfotit klidně mobilem, jestliže nevlastníte foťák) s vašim počítačem / notebookem / tabletem, byly otevřeny stránky klubu eSuba nebo filehosting server Share-Rapid. To je v podstatě jediná povinnost soutěžícího. Svůj výtvor pak musí poslat na e-mail pospi@esuba.eu. My pak vaší fotografii nahrajeme do speciálního alba na FB. A teď asi to nejpodstatnější - hodnocení. Zcela jednoduše necháme rozhodnout naše fanoušky prostřednictvím takzvaného "To se mi líbí" tlačítka. Ten výtvor, který jich bude mít nejvíce, vyhrává grafickou kartu ATI Radeon HD6870! Druhé místo si pak odnese značkovou mikinu z eSubaWear a třetí dostane tričko ze stejného obchodu. K tomu všemu navíc všichni tři budoucí výherci obdrží doslova záplavu kreditu ke stahovaní na server Share-Rapid. A kreditu obdrží i díla na čtvrtém a pátém místě!

Fotky můžete zasílat do 31. října 23:59.
Do 10. listopadu pak potrvá hodnocení.

Pro všechny případy shrneme celou soutěž ještě v bodech:

1) Staň se fanouškem eSuba stránky na Facebooku
2) Vyfoť své pařanské doupě s viditelně otevřeným webem eSuba.eu nebo Share-Rapid.eu
3) Pošli fotku na e-mail pospi@esuba.eu
4) Pozvi své přátelé ať podpoří tvůj výtvor
5) Tři nejlepší fotografie získávají ceny

Ceny

1. místo: ATI Radeon HD6870 + Paušál na stahování na ShareRapid na 6 měsíců
Zobrazit ve větším rozlišení produkt SAPPHIRE HD 6870.

2. místo: Mikina z eSubaWear + Paušál na stahování na ShareRapid na 3 měsíce




3. místo: Tričko z eSubaWear + Paušál na stahování na ShareRapid na 1 měsíc



4. místo: 300 GB na stahování na ShareRapid


5. místo: 100 GB na stahování na ShareRapid