Přejít k hlavnímu obsahu

PinG přibírají craft1k-a

17. 3. 2010 | 19:59 Counter Strike 1.6
Ukrajinští People in Game do svých řad přibrali veterána tamní scény Tarase "craft1k" Voitenka, který se vrací z counter strikového důchodu.Jedna z legend ukrajinské scény Taras "craft1k" Voitenko se na světová kolbiště vrací po více jak měsíční pauze, kterou si dal poté, co jeho tým skončil druhý v kvalifikaci na Arbalet Cup Asia. Taras měl ovšem do konce června platnou smlouvu s DTS.chatrix a ukrajinská stár se rozhodla přidat se ke konkurenčním People in Game.
Výchozí obrázek

Ukrajinští People in Game do svých řad přibrali veterána tamní scény Tarase "craft1k" Voitenka, který se vrací z counter strikového důchodu.

Jedna z legend ukrajinské scény Taras "craft1k" Voitenko se na světová kolbiště vrací po více jak měsíční pauze, kterou si dal poté, co jeho tým skončil druhý v kvalifikaci na Arbalet Cup Asia. Taras měl ovšem do konce června platnou smlouvu s DTS.chatrix a ukrajinská stár se rozhodla přidat se ke konkurenčním People in Game.


craft1k úplně vlevo, ještě v barvách Amazing Gaming
Druhý zleva xaoc, úplně vpravo pak strike

To vše bylo týmové rozhodnutí. Není to kvůli špatným výsledkům nebo tak, chceme prostě být lepší a Taras by nám v tom měl pomoci. Serg "lmbt" Bejanov

Voitenko v týmu prozatím nahradí Nikolaje "weiss" Poplavskiy-e, který byl přeřazen z kádru mezi in-aktivní hráče.

Sestava People in Game

{#Ukrajina} Serg  "lmbt" Bejanov
{#Ukrajina} Jurij "strike" Tereschenko
{#Ukrajina} Kiril "ANGE1" Karasiow
{#Ukrajina} Alexej "xaoc" Kucherov
{#Ukrajina} Taras "craft1k" Voitenko

Zdroj: HLTV.org