Přejít k hlavnímu obsahu

Oslo Lions dělají změny

17. 3. 2010 | 20:31 Counter Strike 1.6
V hlavním městě Norska to vře. Tamní celek Oslo Lions se ve včerejších večerních hodinách rozešel se stávajícím kapitánem Gunnarem "zEn" Engem a nahradil ho hvězdou konkurenčních Confis, Martinem "hellzerk" Solbakkenem.Už včera večer se dosavadní kapitán norské reprezentace a Oslo Lions rozhodl ukončit svou
Výchozí obrázek

V hlavním městě Norska to vře. Tamní celek Oslo Lions se ve včerejších večerních hodinách rozešel se stávajícím kapitánem Gunnarem "zEn" Engem a nahradil ho hvězdou konkurenčních Confis, Martinem "hellzerk" Solbakkenem.

Už včera večer se dosavadní kapitán norské reprezentace a Oslo Lions rozhodl ukončit svou

POPISEK OBRAZKU
kariéru, kterou v posledních měsících vyšperkoval pár problémy. První z nich zajistě ovlivnila dění v celém Norsku, neboť poté co se rozhádal s tamní modlou Prebenem "prb" Gammelsæterem, odešli z jeho týmu hned tři hráči, kteří následně obnovili dlouho zapomenutý CBteam. Jednou z dalších chybiček bylo i to, když jakožto kapitán v turnaji Clanbase Nations Cup XIII prohrál zápas s naší reprezentací, kde jsme byli řádně podceňováni. Kapitán schytal kritiku nejen od hráčů, ale především od fanoušků norské reprezentace.

Toto všechno už je ale minulost a na jeho post přichází Martin "hellzerk" Solbakken, který reprezentoval barvy české organizace Confis. Doposud se ale neví, kdy začne barvy Lions hájit, neboť na ESL hostoval celku XpreZ minulý týden právě proti Oslo Lions. S týmem se nezúčastní ani LAN akce The Gathering, protože tou dobou bude Martin slavit na svatbě.

Sestava Oslo Lions

{#Norsko} Thomas "DaY" Rudstrøm
{#Norsko} Thomas "Vertigo" Andersen
{#Norsko} Michael "mikkis" Sokki
{#Norsko} Raymond "RashiE" Nielsen
{#Norsko} Martin "hellzerk" Solbakken

V dnešním duelu proti CBteam nahradní hellzerka bývalý hráč norských hevn a Confis, Lasse "lasse" Johansen.

Zdroj: HLTV.org