Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: I Slovensko padlo

20. 3. 2010 | 15:17 Counter Strike 1.6
Naši východní "bratia" dnes večer vstoupí do turnaje European Nations Championship zápasem s ještě vzdálenějšími Rumuny. Podaří se slovenským hráčům postoupit kupředu?*Slovensko napodobuje reprezentaci České Republiky a prohrává svůj kvalifikační zápas do další fáze turnaje European Nations Championship 2010. Po skvělém záčatku jako by slovenským reprezentantům ujel vlak a jak de_nuke tak de_dust2 se zabarvil barvou rumunské vlajky.*
Výchozí obrázek

Naši východní "bratia" dnes večer vstoupí do turnaje European Nations Championship zápasem s ještě vzdálenějšími Rumuny. Podaří se slovenským hráčům postoupit kupředu?

*Slovensko napodobuje reprezentaci České Republiky a prohrává svůj kvalifikační zápas do další fáze turnaje European Nations Championship 2010. Po skvělém záčatku jako by slovenským reprezentantům ujel vlak a jak de_nuke tak de_dust2 se zabarvil barvou rumunské vlajky.*

Dnes od devíti hodin večer se na serveru sejdou dvě silné reprezentace, aby odehráli zápas druhého kvalifikačního kola ESL ENC. Slovensko by si v tomto zápase mělo zvýšit reputaci a hlavně zlepšit si své renomé, neboť po vypadnutí z ClanBase NationsCupu je toto druhá a zároveň jediná možnost, jak na sebe upoutat jakožto národní výběr.

Šanci ukázat se v tomto zápase dostane opora slovenských suicide Peter "uno" Lipowski, který tak nahradí legendu tamní scény Ivana "Dev1" Lazarova. Doufejme, že to je dobrý tah a Slovensku se podaří to, co se českému výběru nepovedlo.

{#Slovenská Republika} Slovensko vs Rumunsko {#Rumunsko}
[01:02]
Slovensko: baf0, nim, skreqone, uno, StaN
Rumunsko: Darky, Marius, SeDaN, k1d0r, szrtech
Sázky

Jistě si říkáte, jestli tento zápas budeme komentovat. Samozřejmě, že budeme! Jako vždy se sejdeme chvíli před začátkem zápasu na našem TeamSpeak3 serveru! Dnešním zápasem vás budou provázet emotivní Vojtěch "cRL" Švan a vždy nejlepší Zdeněk "pingmasteR" Zoul.

Zdroj: ESL.eu