Přejít k hlavnímu obsahu

MH: eSuba vítězí!

21. 3. 2010 | 17:44 Counter Strike 1.6
Naši komentátoři se čím dál tím více pouští do své prace s velkou chutí. Po pár domluvách jsme se rozhodli, že finálový zápas dnešního Mezihernového turnaje bude komentován!FINÁLE
Výchozí obrázek

Naši komentátoři se čím dál tím více pouští do své prace s velkou chutí. Po pár domluvách jsme se rozhodli, že finálový zápas dnešního Mezihernového turnaje bude komentován!

FINÁLE

{#Česká Republika} eSuba - NecroRaisers {#Česká Republika}
18:50
HLTV: cs1.playzone.cz:10015
[16:13]
eSuba: oskar, gns, jRi, jckl, selby
NecroRaisers: petras, zEro, zigurat, arsas, pepik

TS3 server - ts3.playzone.cz

Mezihernový turnaj je v plném proudu a týmy se zatím snaží proklestit si cestičku skrz skupiny do vytouženého play off. Komu se ale podaří dostat se až do finále? To prozatím nevíme, ale jedno víme jistě už teď, finálový zápas bude komentován vaším oblíbeným "cvakát0rem" Vojtou "cRL" Švanem, který se na další spolupráci s vámi diváky velmi těší! A aby toho nebylo málo, Vojta se rozhodl komentovat i jeden ze semifinálových bojů.

Kdo tedy má zájem poslechnout si našeho emotivního komentátora, přijďte okolo půl sedmé (18:30) jako vždy na náš TeamSpeak3 server. Těší se na vás Vojtěch "cRL" Švan, Jiří "Man1" Pacovský a další členové PLAYzone.cz týmu.